Winter en skiën

 • Swedish Lapland
  Swedish Lapland

  © Henrik Trygg/VisitSweden

 • Skiing in Swedish Lapland
  Skiing in Swedish Lapland

  © Henrik Trygg/VisitSweden

 • Skiing in Åre
  Skiing in Åre

  © Henrik Trygg/VisitSweden

[text]

Plaatsen

De winter in Zweden is absoluut een magische periode. Rode huisjes in dikke lagen poedersneeuw, veel lichtjes die de donkere dagen gezellig maken en er is vooral heel veel te doen. De winter in Zweden is veel meer dan skiën alleen en biedt talloze activiteiten voor het hele gezin. Maak van je skivakantie een complete Zweedse winterervaring compleet met sledehondentochten, ijsvissen, sneeuwscootersafari, saunabezoek, sneeuwschoentochten en natuurlijk het noorderlicht!

Dogsled

Wintervakantie in Dalarna

Wil je eens een hele andere winterbeleving? Verruil je jaarlijkse skitrip naar de Alpen voor een winteravontuur in Zweden. De regio Dalarna in Midden-Zweden biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke winterbeleving: sneeuwscootertochten, rendieren, schaatsen, sledehondsafari's, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen en de rode Zweedse huisjes in een wit landschap. En o ja, je kunt er natuurlijk ook geweldig skiën!

Nature's Best arrangement Nutti Sámi Siida, Lapland

Zweden is méér dan skiën

Een wintervakantie in Zweden is méér dan skiën! Besneeuwde heuvels met uitgestrekte witgepoederde bossen en bevroren meren. Rode huisjes in het witte sneeuwlandschap en een rendier steekt nog snel even de piste over. De schoonheid van de Zweedse winter raakt je direct! Ga jij sinds jaar en dag met je gezin naar de Alpen en wil je eens een hele andere winterbeleving? Op naar het noorden!

Northern lights

Magisch Zweeds Lapland

Streep deze bestemming deze winter nog van je bucketlist af! Ontdek de magie van Zweeds Lapland. Uitgeroepen tot de plek waar je de meeste kans hebt op het noorderlicht ter wereld, en ja... dat moet je natuurlijk met eigen ogen gezien hebben. Maar er is meer! Slaap in het wereldberoemde IJshotel, bestuur zelf een huskyslee, ontdek de laatste wildernis van Europa en het thuis van het enige inheemse volk in Europa, de Sami. Zweeds Lapland ligt deze winter aan je voeten, we selecteerden de beste aanbiedingen voor je. 

 

In samenwerking met

Advertenties:

A part of the official gateway to Sweden