[text]

Eén met de natuur

De kuuroorden van Zweden liggen verspreid over de schitterende wildernis van het noorden tot aan de zandkusten in het zuiden en verder overal in het land, van de imponerende westkust tot aan de uitwaaierende archipels aan de oostkust.

De kuuroorden van Zweden wachten tot jij ze ontdekt, in glinsterende, zonnige archipels, in de Zweedse bergen en gelegen aan diepblauwe meren omzoomd door berken- en dennenbossen. Zelfs in Stockholm, Gotenburg en Malmö is de natuur nooit ver weg.

  • Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

Eén met de natuur

Onderdeel van de Zweedse traditie van kuurhotels is de verbondenheid met de natuur en de zorg voor de natuurlijke omgeving. Je kunt niet alleen genieten van de vitaliserende atmosfeer en de behandelingen die in de Zweedse kuurhotels worden aangeboden, maar het hele jaar door ook van de kalmerende invloed van de natuur zelf. Van het bijna permanente daglicht van de Zweedse zomer in kuurhotels op de rotsen van de kust van Bohuslän en van de schitterende kleuren die zo kenmerkend zijn voor de herfst in het Selma Spa met zijn uitzicht over het Frykendal. Je kunt de komst van de lente vieren in het Dalecarlia Spa en op frisse, heldere en besneeuwde winterdagen kun je je onderdompelen in de luxe van de buitenbaden van Yasuragi Hasseludden.

De kernpunten van kuurhotel

Zweedse kuurhotels concentreren zich op de vier kernpunten: beweging, rust, voeding en aanraking. Het onderdeel ‘beweging’ van dit credo omvat een vorm van lichamelijke oefening, het onderdeel ‘voeding’ refereert voornamelijk aan het aangeboden voedsel. Welk kuurhotel je ook kiest, je bent gegarandeerd van een comfortabel verblijf, voedzame maaltijden en een breed scala aan kuurfaciliteiten en behandelingen. Voor wat betreft een verblijf in een Zweeds kuurhotel zijn er talloze opties: je kunt logeren op een landgoed in een historische omgeving, in een ultramodern hotel en in een speciaal voor het doel gebouwd kuuroord met andere activiteiten als golf en paardrijden. En nog veel meer.

In een Zweeds kuurhotel kun je over de hele linie een hoge standaard, kwaliteitsservice en een heerlijke, voedzame Zweedse en continentale keuken op basis van lokale producten verwachten. En dat alles in de unieke setting van de schitterende Zweedse natuur of van een van onze grote steden.

Geniet ervan.

In samenwerking met:

Advertenties:

A part of the official gateway to Sweden