Kuuroorden in Zweden

  • SPAs in Sweden
    SPAs in Sweden

    © Fredrik Broman/imagebank.sweden.se

[text]

Plaatsen

De populariteit van kuuroorden in Zweden neemt steeds verder toe nu veel mensen wel wat extra verwend willen worden als tegenwicht voor hun hectische levenswijze. Tegenwoordig kan een kuurervaring meer bieden dan alleen de genoten behandelingen: je kunt naar een kuuroord onder de middernachtzon in het verre noorden, ontspannen in een kuuroord te midden van de sprookjesachtige landschappen van Zuid-Zweden of een kuuroord bezoeken in het hart van een bruisende Zweedse stad.

 

Visby on Gotland

Gotland

Het eiland Gotland ligt voor de zuidoostkust van Zweden in de Oostzee. Ontdek Gotland vanwege zijn ‘exotische’ en unieke natuurlijke schoonheid, de middeleeuwse, ommuurde stad Visby en de vele evenementen en festivals die door het jaar heen op het eiland worden georganiseerd.

Sailing in Sweden

Zeilen in Zweden

Een van de best bewaarde geheimen van Zweden is zijn ronduit fabelachtige kustlijn met zijn adembenemend mooie archipels.

Bro Hof Slott Golf Club, just outside Stockholm

Golf spelen in Zweden

Golf spelen in Zweden, dat meer dan 380 banen telt, is sterk in opkomst. Met de successen van onder andere golflegende Annika Sörenstam heeft Zweden naam gemaakt als golfland.

Michelin starred Mathias Dahlgren in Stockholm

Eten & Drinken

Try Swedish! De Zweedse keuken is in! En dat is niet voor niets.

 

In samenwerking met

Advertenties:

A part of the official gateway to Sweden