Bezoek een Zweed

Visitaswede.com is een Engelstalige website, die je in contact brengt met lokale Zweden. Het enige wat je hoeft te doen, is een bezoekje brengen aan de website, op ‘zoeken’ te klikken en te kijken wie er opduikt. Filter vervolgens de resultaten om Zweden met bijpassende interesses te vinden. Er hebben zich al meer dan 10.000 Zweden ingeschreven als gastheer voor reizigers. En jij zou zomaar één van die reizigers kunnen zijn.

  • Coffee break in Gothenburg

Coffee break in Gothenburg

Doe als de mensen zelf

Weet je wat een fika is? Wat is de beste plek in Stockholm? Je bent in Göteborg en je wilt een band zien spelen of een club bezoeken, maar je weet niet waar je moet zijn? Je bent in Malmö en je wilt een aantal musea bezoeken, maar je weet niet wat de beste zijn?

Er zijn heel wat Zweden die graag iets samen met jou willen doen, die je hun stad willen laten zien, een kop koffie (of iets anders) met je willen drinken, je een beetje Zweeds willen leren, of je misschien zelfs thuis te eten willen uitnodigen. Bij reizen zou het moeten gaan om culturele uitwisseling en het maken van vrienden. En laten we wel zijn: geen gids kan tippen aan een plaatselijke inwoner die van zijn stad houdt en deze met je wil delen. Hoe zou je anders een uitnodiging moeten krijgen voor een midzomerviering in Zweden of op een kreeftenfeest moeten belanden? En dat zou zo maar kunnen gebeuren als je tijdens je verblijf hier bevriend raakt met Zweden.

Zweden

Meer dan 90 % van alle Zweden spreekt Engels en waarschijnlijk één of twee andere talen. Ze zijn echt geïnteresseerd in mensen uit andere landen en culturen en het zijn bereisde mensen die het een en ander van de wereld weten. Zweden zijn doorgaans ook erg trots op het feit dat ze Zweeds zijn. Zo kom je van binnenuit aan de weet wat je tijdens je bezoek zoal kunt doen en bekijken.

Ga naar www.visitaswede.com als je naar Zweden komt en maak een aangenaam bezoek bijzonder.


 

Advertenties:

A part of the official gateway to Sweden