[text]

Het Österlen Kunstcircuit

Het Österlen Kunstcircuit ofwel Konstrundan in het Zweeds, is een jaarlijks kunstfestival dat rond Pasen plaatsvindt in de zuidoosthoek van Zweden.

  • Visit local artist at art shows, Österlen in Skåne

Visit local artist at art shows, Österlen in Skåne

Österlen kunst

Voor kunstliefhebbers en cultuurvreters is de paastijd een geweldige tijd om naar Österlen te komen – het voorjaar zit in de lucht en overal in het Österlen Kunstcircuit is werk van kunstenaars te zien.
De essentie van het Österlen Kunstcircuit is dat je kunstenaars in hun ateliers kunt ontmoeten en ze vragen over hun werk kunt stellen.
Overal in Österlen organiseren kunstgaleries, zowel openbare als particuliere, exposities voor de vele plaatselijke kunstenaars die met olieverven, waterverven, glas, kostbare metalen, keramiek, hout en andere materialen, alsook met computerkunst werken.

Rondreizen

De beste manier om het kunstcircuit te doen, is per auto met een kaart bij de hand. Österlen is beroemd vanwege zijn golvende landschap, prachtige kustlijn, regionale keuken en cultuur.
Plaatsen die je op je kaart moet omcirkelen zijn Kivik, Simrishamn en Åhus aan de zuidoostkust, vanwaar je van de kust af moet voor Kristianstad en Tomelilla in het hart van de provincie. Ga ook naar het zuiden, naar de prachtige stad Ystad, bekend van ‘inspecteur Wallander’. Kijk hier voor de contactgegevens van de VVV-kantoren in deze plaatsen
En kijk hier voor data, nadere gegevens, informatie en kaartjes m.b.t. het Österlen Kunstcircuit

Österlen is een deel van de prachtige provincie Skåne

Boek online via de partners van VisitSweden

Boek accommodatie
Southern Sweden

Österlen heeft een ruime keuze aan accommodatie, waaronder B&B’s, hotels, landhuizen, campings en zelfs een klooster.

Advertenties:

A part of the official gateway to Sweden