[text]

Kom je buiten spelen?

Beleef Midden-Zweden All-Inclusive maar dan op z’n Zweeds: zwem in een van de duizenden meren of ga voor een kanotocht (aqua-paradijs). Maak een kampvuur, bak je zelf gevangen vis en eet je zelfgeplukte bessen (Zweden All-Inclusive buffet). Of trek de naaldbossen in op zoek naar de koning van het woud, de eland (animatieteam). Midden-Zweden, met de provincies Jämtland, Härjedalen, The Heart of Sweden, Dalarna en Gävleborg, is hét vakantieland voor actieve gezinnen, je hoeft het alleen nog maar te ontdekken.

Een groot vakantieavontuur voor het hele gezin. Midden-Zweden is een vakantieland bij uitstek voor gezinnen die er graag op uit trekken. Welke leeftijd de kinderen ook hebben, reizen door de provincies Jämtland & Härjedalen, The Heart of Sweden, Dalarna en Hälsingland-Gästrikland is eenvoudig en aangenaam. De betoverende landschappen, de aanwezigheid van veel, heel veel, water, de vriendelijke Zweden, de uitstekende faciliteiten en de mogelijkheid om altijd en overal op avontuur te gaan, maken een vakantie in Zweden onvergetelijk. Reisafstand is geen beperking, Midden-Zweden is niet verder rijden dan Zuid-Frankrijk!

 Kijk voor meer informatie op www.komjebuitenspelen.nl

Met de campagne ‘Kom je buiten spelen?’, geeft VisitSweden Nederlanders de kans om alle mooie locaties in Midden-Zweden te ontdekken.

Advertenties:

A part of the official gateway to Sweden