De Zweden delen hun Swedish Moments

Iedereen die ooit in Zweden is geweest, heeft daar vast en zeker zijn of haar ultieme Zweedse moment beleefd. Misschien was het die nacht onder de sterrenhemel in prachtig Skåne? Of die plotselinge unieke ontmoeting met een eland in Dalarna? Of dat heerlijke verse visje op een zonnig terras in Smögen aan de westkust? We hebben de Zweden gevraagd hun Swedish Moments met ons te delen. Kijk en geniet mee. Wat is jouw Swedish Moment? Ontdek, boek en beleef!

  • Summer day in Småland
  • Summer vacation at Almöns camping, West Sweden
  • Hanging by the sea, Bohus Malmön, West Sweden
  • Dressin ride in Skåne

Summer day in Småland

Swedish Moments zijn al die prachtig en insprirende momenten waarmee de Zweden aan iedereen willen laten zien hoe bijzonder hun land is. En die momenten zijn voor iedereen persoonlijk, iedereen beleeft zijn of haar eigen Swedish Moment.

Wij verzamelden alle Swedish Moments en vanaf nu kun je meekijken en -genieten met de Zweden zelf. Zit jouw Swedish Moment er al tussen? Of ga jij deze lente, zomer of herfst zelf je eigen Swedish Moment meemaken? Op een van de vele prachtige campings, in een mooie vakantiehuis aan je eigen privé meer? Boek de veerboot, je vakantiehuis, camping of complete vakantie via onze website www.swedishmoments.nl

Ontdek, boek en beleef!

 

Advertenties:

A part of the official gateway to Sweden