Korkeita rinteitä yllättävän lähellä

Ruotsi tarjoaa monipuolisia lasketteluelämyksiä sekä huimapäille että perheen kanssa lomaileville. Hassela ja Järvsö ovat vain noin 3 tunnin ajomatkan päässä laivarannasta ja pitkissä, hyvin hoidetuissa rinteissä talviloma ei kulu hissijonoissa. Hurjempia laskuja ja pääosin puuteria etsiville Riksgränsen, Björkliden sekä Hemavan Tärnaby tarjoavat unohtumattomia elämyksiä Ruotsin vuorilla ja tuntureilla.

  • Mountain view in Hemavan Tärnaby

Mountain view in Hemavan Tärnaby

 

Off-pist in Riksgränsen

Ruotsin Lapin lumoa Björklidenissä ja Riksgränsenissä

Ruotsin pohjoisin hiihtokeskus Riksgränsen ja mahtavien vuorten välissä sijaitseva Björkliden kutsuvat unohtumattomalle lumilomalle.

Mountain view in Hemavan Tärnaby

Laskettelua oikeilla tuntureilla Hemavan Tärnabyssä

Hemavan ja Tärnaby ovat kaksi Ruotsin Lapissa sijaitsevaa keskusta, joissa voivat lasketella kaikentasoiset laskettelijat.

Aurora borealis in Swedish Lapland

Tiesitkö tämän revontulista?

Vetovoima on välitön. Mysteeri ylivoimainen. Muinaisista ajoista lähtien revontulet ovat olleet myyttien ja legendojen lähde.

Järvsö ski resort in Hälsingland

Järvsö - tervetuloa kylään!

Järvsön kylä ja hiihtokeskus panostaa lapsiperheiden viihtyvyyteen ja tarjoaa monenlaisia loma-aktiviteetteja rinneriemun lisäksi.

Heliski in Björkliden

Helihiihtoa Björklidenissa ja Riksgränsenissä

Björkliden ja Riksgränsen tarjoavat maailmanluokan helihiihtoa. Haastattelimme Björklidenin ja Riksgränsenin vuoristo-oppaita, jotka tietävät, missä parhaat laskupaikat ovat.  

Hassela is a family friendly ski destination

Tervetuloa Hasselan hiihtokeskukseen

Tee hiihtolomasta talven kohokohta; kun koet upeita laskettelupäiviä hyvin hoidetuissa rinteissä, on koko perhe hyvällä tuulella.

Elin admires the beautiful view over Järvsöbacken

Järvsön hyväkuntoisten laskettelurinteiden salaisuus

Järvsö on tunnettu erittäin hyvin hoidetuista rinteistään. Olemme tavanneet ihmisiä, jotka palavat halusta päästä laskettelemaan – joka yö.

Kläppen Ski Resort in Dalarna

Kläppen - osa Sälenfjälleniä

Kläppenin laskettelukeskus sijaitsee Sälenfjällenissä, Ruotsin suosituimmalla laskettelualueella. Voit halutessasi liikkua auringonpaisteen mukaan hiihtopäiväsi aikana, sillä Kläppenissä voi lasketella neljään pääilmansuuntaan.

Snowboarding in Hemavan Tärnaby

Ruotsin hiihtokohteet Skiexpossa

Talvi starttaa tänäkin vuonna Skiexpo -messuilta Helsingin messukeskuksessa 31.10.-1.11. Tule osastollemme 6h99 tutustumaan Ruotsin hiihtokeskuksiin!

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden