• Uddevalla

  Uddevalla

  © Gunnar Fredlund

 • Uddevalla

  Uddevalla

  © Gunnar Fredlund

 • Uddevalla

  Uddevalla

  © Gunnar Fredlund

 • Uddevalla

  Uddevalla

  © Gunnar Fredlund

Place

Places

Uddevalla Golfklubb

Uddevalla Golfklubb har super beliggenhet kun en time sør for Strømstad, og det som møter spilleren er en naturskjønn 18-hullsbane med flere vannhinder som er plassert i et typisk bohuslänsk klippelandskap. Banen åpnet for spill i 1994. 

Banebeskrivelse

Banan er en lett kupert kombinert park- og skogsbane med par 71. De to 9-hullssløyfene starter og ender opp ved klubbhuset. Spiller bys på en variert runde, der flere vanndammer gjerne utgjør noen av utfordringene. Flere av hullene er også rammet inn av bohuslänske klippeformasjoner.

Miljø og treningsfasiliteter

To puttinggreener. Drivingrange med og uten tak. I klubbhuset er det en restaurant, og fasilitetene er handikapvennlige. 

Overnatting

Uddevalla Golfklubb samarbeider med flere hotell rett i nærheten. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon. I tillegg har klubben oppstillingsplasser for bobil og campingvogner med el. Pris: 100,- kr per natt. I nærheten av banen fins det også to små hus til utleie. For mer informasjon, ring 0046-70 328 24 25.

Fakta om Uddevalla Golfklubb

Par 71.

Gul tee: 5576 meter
Rød tee: 4803 meter
A
rkitekt: Ukjent

Greenfee: Se klubbens hjemmeside

Sesong: April-oktober

Veibeskrivelse

Kjør E6 fra Strømstad mot Gøteborg. Ta avkjørsel nr 97 cirka 10 kilometer nord for Uddevalla. Følg deretter skilting videre til Uddevalla Golfklubb.

GPS

Longitude: 11.46' E
Latitude: 58.22' N

Discussion about Uddevalla Golfklubb

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden