• © Hammarö

  • © Hammarö

Place

Places

Hammarö Golf Club

Hammarö Golfklubb byr på en variert og spennende 18-hullsbane som har meget lang sesong takket være beliggenheten ved Vänern. Det er den anerkjente banearkitekten Sune Linde som fikk oppdraget med å utnytte det opprinnelige naturlandskapet maksimalt – hvilket han definitivt gjorde.  

Banebeskrivelse

Hammarö Golfklubb har praktfull beliggenhet ved Vänern i Värmland, og 18-hullsbanen åpnet i 1991. Karakteristika er lett kupert terreng, en herlig miks mellom park- og skogsbane, og en håndfull spennende platågreener. De første 13 hullene er omkranset av høyreist furuskog, hvilket er et klart kjennetegn på den värmlandske naturen. De naturlige hindrene maner spilleren til å finne balansen mellom krefter og strategi. I 2006 gjennomgikk banen visse forandringer, og hull 18 ble omgjort til et par 4 hull. Med en lengde på 360 meter fra gul tee og 320 meter fra rød tee i tillegg til innspill over vann, får runden en mektig, uforglemmelig avslutning.

Miljø og treningsfasiliteter

I tillegg til 18-hullsbanen tilbyr Hammarö Golfklubb også en 8-hulls korthullsbane med lengde på 45-95 meter som egner seg godt til trening på nærspill. Minst èn spiller må inneha grønt kort. I tillegg har klubben en proshop, 2 treningsgreener, et eget treningsområde med bunkere og greener samt drivingrange og en koselig kro med dagens lunsj og à la carte.

Overnatting

Hammarö Golfklubb har oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner rett ved siden av banen. El koster 75,- per døgn. I tillegg samarbeider klubben med Elite Stadshotellet som ligger i sentrum av Karlstad. For mer informasjon, se golfklubbens hjemmeside.

Fakta om Hammarö Golfklubb

Par 71.

Hvit tee: 6035

Gul: 5655 meter
Rød: 4840 meter

Arkitekt: Sune Linde

Greenfee: Høysesong 400,- kr

Sesong: Høysesong fra 11.juni-21 september

Veibeskrivelse

Fra Karlstad kjøres vei 236 sørover cirka 7 kilometer mot Skoghall/Hammarö. Ta til venstre mot Rud i den første rundkjøringen og følg deretter skilt mot Golfbanen. Det er skiltet fra sentrum av Skoghall.

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Hammarö Golf Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden