• Fjällbacka

  Fjällbacka

  © Jakob Sjiman

 • Fjällbacka

  Fjällbacka

  © Jakob Sjiman

 • Fjällbacka

  Fjällbacka

  © Jakob Sjiman

 • Fjällbacka

  Fjällbacka

  © Jakob Sjiman

Place

Places

Fjällbacka Golf Club

Fjällbacka Golfklubb kan friste med sommergreener og grønne fairways nesten 12 måneder i året. Banen har semi-seaside karakter og harde greener, og vann er på spill på elleve av hullene.

Banebeskrivelse

Banen på Fjällbacka GK har semi seaside karakter, og den kan skape assosiasjoner til linksgolf ettersom nærheten til havet gjør at vinden er en av utfordringene. I tillegg bidrar raske greener til at ballen ofte må rulle inn for å sitte. Vann er i spill på elleve av hullene, og allerede på hull 1 må spilleren slå over elven der den munner havet.

De raske greenene gjør at presisjon premieres gjennom hele runden. Terrenget er relativt flatt, og det inviteres ofte til lange utslag hvor en får testet om driveren sitter som den skal. I tillegg snor banen seg gjennom et herlig naturlandskap, og flere hull går langs den vakre Anråselven.

Miljø og treningsfasiliteter

Fjällbacka GK ble etablert i 1965, og de første 9 hullene åpnet for spill i 1967. 18-hullsbanen åpnet i 1973, og i 2005-2006 fikk samtlige greener USGA standard. Renoveringen har gjort at banen kan holde oppe betydelig lenger, og heller ikke har problem ved stor nedbør. Klubben tilbyr drivingrange, fine treningsområder, proshop og klubbrestaurant.
Skjærgårdssamfunnet Fjällbacka ligger rett i nærheten, og det er her handlingen legges til i Camilla Läckbergs krimromaner. Benytt sjansen til å delta på guideturene og opplev gatene, bygningene og stedene hun skriver om!

Overnatting

Fjällbacka Golfklubb tilbyr golfpakke med overnatting i samarbeid med flere hotell i nærheten. Se hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Fjällbacka Golfklubb

Par 71.

Hvit tee: 5894 meter
Gul tee: 5664 meter
Blå tee: 5317 meter
Rød tee: 4871 meter

Arkitekt: Erik Röhss & Susanna Gustafsson

Greenfee: Høysesong juli/august, senior/junior, 500,-/250,- kr alle dager.

Sesong: April-oktober.

Veibeskrivelse

Fra Oslo

Kjør E6 sørover forbi Strømstad. Ta til høyre ved skilting til Grebbestad. Følg riksvei 163 mot Fjällbacka til du ser skilt ”Fjällbacka Golfklubb”

GPS

Latitud: 58.61591

Longitud:11.290308

 

Discussion about Fjällbacka Golf Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden