• Dömle Golf & Country Club

  Dömle Golf & Country Club

  © Dömle Golf & Country Club

 • Dömle Golf & Country Club

  Dömle Golf & Country Club

  © Dömle Golf & Country Club

Place

Places

Dömle Golf & Country Club

18-hullsbanen til Dömle Golf & Country Club er plassert i vakre omgivelser ved Dömle Herregård, cirka 3 mil nord for Karlstad. Klubben byr på en kombinert Park- og skogsbane med flere spennende vannhinder og ikke minst Dömleån, som slingrer seg gjennom hele banen.

Banebeskrivelse

På Dömle Golf & Country Club møtes spilleren ikke bare av en 18-hullsbane, men også et av Sveriges lengste par 6 hull: Hullet måler 635 meter fra gul tee, og 520 meter fra rød tee.

Banen åpnet i 1991. Gjennom hele runden følges spilleren av Dömleån, og naturomgivelsene er irrgrønne og frodige hele sommeren. Runden ender opp ved sjarmerende Dömle Herregård, som også tilbyr overnatting. Golfbanen byr på artige utfordringer for både nybegynnere og erfarne golfere, og fra utsiktspunktene ser en utover fjell og skogsområder.

Miljø og treningsfasiliteter

Klimaet ved Dömle Golf & Country Club gjør at våren kommer tidligere og at golfsesongen varer ekstra lenge utover høsten. Rett i nærheten av banen ligger klubbrestauranten, i en gammel mølle. Klubben har også en velassortert proshop på plass.

Overnatting

Dömle Golfklubb tilbyr golfpakker med overnatting og greenfee i samarbeid med Dömle Herregård. Rommene er nyrenoverte, og det fins 1 enkeltrom, 2 grand lit rom og 5 dobbeltrom å velge mellom.

Ved klubbhuset fins det også oppstillingsplasser for bobil og campingvogn med el. Pris per døgn: 75,- kr. Klubben samarbeider i tillegg med en rekke hotell i nærheten. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Dömle Golfklubb

 • Par 72.
 • Gul tee: 5770 meter
 • Rød tee: 4897 meter
 • Arkitekt: Lars Andreasson
 • Greenfee: Hverdag senior/junior, 240,-/50,- kr. Helg senior/junior, 300,-/100,- kr.
 • Sesong: Mai-oktober

Veibeskrivelse

Kjør riksvei 62 fra Karlstad til Deje. Ta av mot Dömle, cirka 30 kilometer nord for Karlstad. Deretter er det skiltet til golfbanen.

GPS

Latitud: 59.5992491 Longitude: 13.4211851

Discussion about Dömle Golf & Country Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden