• Tönnersjö Golf Club

  Tönnersjö Golf Club

  © Tönnersjö Golf Club

 • Tönnersjö Golf Club

  Tönnersjö Golf Club

  © Tönnersjö Golf Club

 • Tönnersjö Golf Club

  Tönnersjö Golf Club

  © Tönnersjö Golf Club

 • Tönnersjö Golf Club

  Tönnersjö Golf Club

  © Tönnersjö Golf Club

 • Tönnersjö Golf Club

  Tönnersjö Golf Club

  © Tönnersjö Golf Club

Place

Places

Tönnersjö Golfklubb

Tönnersjö GK ligger 15 minutter sør for Halmstad i herlig skogsmiljø. 18-hullsbanen ligger i lett kupert terreng, og byr på spennende utfordringer som setter krav til strategisk spill. Klubben har også en 9-hulls Pay & Play bane som er åpen for alle spillere. 

Banebeskrivelse

18-hullsbanen på Tönnersjö GK byr på vakre omgivelser. Eieren av området, Karl-Erik Karlsson startet å tegne banen allerede på 1980-tallet, og den åpnet i 2004. Banen er miljøsertifisert, og den snirkler seg naturlig innover det opprinnelige naturlandskapet. Spilleren møter få bunkere underveis, men de er tilgjengjeld smart plassert. Høye eiketrær utgjør naturlige hinder.  

Banens par er 72, og det lett kuperte terrenget rommer flere spennende vannhinder. Uerfarne spillere har mulighet til å slå seg rundt dem. De første ni hullene regnes som vanskeligst, men til gjengjeld får spilleren magisk utsikt på hull 6. Derfra kan en se utover hele Laholmsbukten, Olausbukten og havna i Halmstad. Hull 7 er banens vanskeligste og rommer et vannhinder. Banens største vannhinder ligger på lur bak greenen på hull 8, og det sneier borti både hull 8, hull 17 og hull 18.

Miljø og treningsfasiliteter

Klubben har drivingrange, puttinggreen og treningsområder i tillegg til 9-hullsbanen. Kansli og proshopen ligger rett ved banen. Golfanlegget ligger i et gammelt kulturlandskap med små, myke helninger hvor bekker, høyreiste eiketrær og fossefall er bevart. Golfklubbens restaurant er plassert i et vakkert steinhus som stammer fra tidlig 1900-tallet. Åpen peis, deilig mat og historisk atmosfære er stikkord. På området fins det også mulighet for jakt på annet enn Birdies.

Overnatting

Rett overfor kansliet ligger det 9 hotellrom. Ved korthullsbanen fins det i tillegg 7 hytter, og hver hytte har fellesrom med kjøkken, 2 soverom, dusj og toalett. For mer informasjon, se klubbens hjemmeside.

Fakta om Tönnersjö Golfklubb

Par 72/29.

Gul tee: 5844 meter
Rød: 4865 meter

9-hullsbanen: 1400 meter

Arkitekt: Karl-Erik Karlsson

Greenfee: Ved betaling av full greenfee på 400,- kr er dagens lunsj inkludert i lavsesong og på hverdager. Junior halv pris.

Veibeskrivelse

Fra Halmstad følger du riksvei 117 sørover. Ved Pilkington tar du av mot Tönnersjö. Følg skilter videre til golfbanen. Dersom du kommer fra Laholm, skal du følge riksvei 117 nordover. Ved Eldsberga tar du av mot Tönnersjö. Følg skilter videre til golfbanen.

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Tönnersjö Golfklubb

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden