• Romeleåsen

  Romeleåsen

  © Romeleåsen

 • Romeleåsen

  Romeleåsen

  © Romeleåsen

 • Romeleåsen

  Romeleåsen

  © Romeleåsen

Place

Places

Romeleåsens Golf Club

Er du ute etter å oppleve mest mulig av det skånske, bølgende landskapet – ja, da er Romeleåsens Golfklubb stedet å reise til. Golfbanen ligger på høyden Romeleåsen cirka 80 meter over havet. Stikkord er kupert terreng, åpent landskap og få vannhinder, og fra visse hull har spilleren milevis med utsikt over naturlandskapet rundt.

Banebeskrivelse

Romeleåsens Golfklubb byr på en flott 18-hullsbane i kupert terreng. Fra greenen på hull 6 ser en faktisk langt ned mot Österlen. Fairways på den kombinerte park- og skogsbanen snirkler seg lekent innover det irrgrønne landskapet, og ender opp i velpleide greenområder.

Miljø og treningsfasiliteter

Romeleåsens Golfklubb ble etablert i 1968. På golfanlegget fins det en korthullsbane, drivingrange og fine treningsområder i tillegg til hovedbanen. Klubbhuset rommer en kjempekoselig restaurant og en innholdsrik proshop.

Overnatting

Greenfeespillere som besøker Romeleåsens Golfklubb kan benytte en liten campingplass ved som er plassert ved tee på hull 9. Pris: 100,- kr per døgn.

Fakta om Romeleåsens Golfklubb

Par 72

Hvit tee: 5901 meter

Gul tee: 5599 meter

Blå tee: 5181 meter
Rød tee: 4921 meter

Arkitekt: Douglas Brasier

Greenfee: Fra 350,- kr – 440,- kr avhengig av ukedag og måned.

Sesong: April-oktober

Veibeskrivelse

Fra Gøteborg:

Kjør E6/E20 mot Malmø. Følg deretter beskrivelsen som nedenfor.

Fra Malmø
Alternativ 1
Kjør E65 mot Ystad. I Skurup svinger du til venstre mot Veberöd. Fortsett til Dörröd. Ta til høyre ved skiltet ”Golfbana”.

Fra Malmø
Alternativ 2
Kjør E6, ta av mot Staffanstorp/ Simrishamn. Ved trafikkplassen i Dalby svinger du av moot Veberöd. Ta til høyre i Veberöd mot Skurup, og fortsett til Dörröd. Sving til venstre ved skiltet ”Golfbana”.

Fra Lund
Kjør vei 16 mot Dalby. I Dalby fortsetter du på vei 11 mot Veberöd. I Veberöd tar du til høyre mot Skurup og fortsetter til Dörröd. Sving til venstre ved skiltet ”Golfbana”.

 

Discussion about Romeleåsens Golf Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden