• Tegelberga Golf & Country Club

    Tegelberga Golf & Country Club

    © Tegelberga Golf & Country Club

  • Tegelberga Golf & Country Club

    Tegelberga Golf & Country Club

    © Tegelberga Golf & Country Club

Place

Places

Tegelberga Golf & Country Club

Bare 20 minutter unna Øresundsbroen som binder Sverige og Danmark sammen, ligger Tegelberga Golf & Country Club. Den som tar turen opplever et komplett golfanlegg med 27 hull, kupert terreng og et vakkert design signert arkitekten Peter Chamberlain. 18-hullsbanen åpnet i 1990.

Banebeskrivelse

18-hullsbanen måler 5611 meter fra gul tee og har par 70. 9-hullsbanen åpnet i 2002, har par 36 og måler 2688 meter fra gul tee. 18-hullsbanen er plassert i typisk skånsk landskap med detaljer som gjør runden ekstra fengende. De mange vannhinderne lokker mer enn gjerne baller fra både nybegynnere og de mer erfarne spillerne, men fremfor alt belønner de den som tenker seg om to ganger før de slår ut. Banedesignet får tankene til å fly i retning av klassiske, engelske baner. Stikkord er velpleide fairways, silkemyke greener og flott utsikt fra flere punkter.

Miljø og treningsfasiliteter

På Tegelberga Golf & Country Club fins det en delvis overbygget drivingrange, fine treningsområder og flere golfinstruktører på plass. Konferansefasiliteter og en restaurant med meget godt rennommè bidrar til at det er liv og røre på området fra morgen til kveld.

Overnatting

Tegelberga Golfklubb samarbeider med en rekke hotell i ulike prisklasser i nærheten. Se klubbens hjemmeside for komplett oversikt.

Fakta om Tegelberga Golfklubb

Hovedbanen

Par: 70

Gul tee: 5.611 meter

Rød tee: 4.722 meter

Arkitekt: Peter Chamberlain

Greenfee: 350/450 SEK

Sesong: Hele året om været tillater

9-hullsbanen

Par: 35

Gul tee: 2.575

Rød tee: 2.220

Arkitekt: Peter Chamberlain

Greenfee: 150/200 SEK

Sesong: Hele året om været tillater

Veibeskrivelse

Fra nord

Dersom du kommer nordfra på vei 108 fra Svedala og Lund, skal du se etter skilt mot Elinedal og Aggarps Mölla. Der skal du ta til venstre, og deretter følge skilt mot L Alstad.

Fra sør

Om du kommer fra Malmö eller Ystad er det enkleste å ta vei 101. Om du kommer fra Malmö skal du ta til venstre rett etter Alstad, og dersom du kommer fra Ystad skal du ta til høyre rett før Alstad.

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Tegelberga Golf & Country Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden