• Perstorp

    Perstorp

    © Jon Mills

  • Perstorp

    Perstorp

    © Jon Mills

Place

Places

Perstorps Golf Club

Om du har sansen for golfrunder i herlig skogslandskap, skal du sette kurs for Perstorps Golfklubb. Med en historikk som strekker seg tilbake til 1963, en sjarmerende miks mellom park- og skogsbane og flust av tekniske utfordringer er dette en heldagsopplevelse.

Banebeskrivelse

Perstorps GK har en 18-hullsbane og en 6-hulls korthullsbane. Førstnevnte er lett kupert, og med par 71 er det ikke først og fremst i selve lengden på banen og hullene at utfordringene ligger – det er snarere i det karaktersterke designet. Bak utformingen står det hele tre velkjente navn; Anders Amillon, Ture Bruce og Åke Persson.

Hovedbanen måler 5581 meter fra gul tee og 4860 meter fra rød tee. Hullene som strekker seg ned mot sjøen skiller seg ut som spesielt vakre, og står i kontrast til de mer lune skogshullene. Banen er kjent for utfordrende fairways og velpleide, raske greener. Terrenget er kun lett kupert, men nivåforskjellene kan til tider overraske og gjør at spilleren må holde hodet kaldt. I tillegg til hovedbanen tilbyr klubben også en 6-hulls korthullsbane, og et treningsområde med drivingrange og puttinggreen.

Miljø og treningsfasiliteter

Perstorps Golfklubb ble etablert i 1963, og feirer 50-års jubileum år 2013. Den har rundt 550 medlemmer. År 2012 hadde klubben besøk av 5500 greenfeegjester, og langt de fleste av dem som tar turen tar seg tid til å nyte en matbit i den trivelige klubbrestauranten etter endt runde.

Overnatting

Perstorps Golfklubb tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting i samarbeid med en rekke hotell, pensjonat og hyttebyer i nærheten. Se golfklubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Perstorps Golfklubb

Par 71

Gul tee: 5581 meter. Rød tee: 4860 meter.

Arkitekter: Anders Amillon, Ture Bruce og Åke Persson

Greenfee: 400,- kr alle dager

Sesong: Fra tidlig vår til sen høst. Vintergreener. Mandager er banen kun åpen for medlemmer.

Veibeskrivelse

Nærmeste tettsted er Perstorp. Følg skilter og riksvei 21 til Perstorp, ta retning mot Färingtofta (cirka 2 km), og følg skilter mot golfbanen.

GPS-navigasjon
Longitude 13 416 34 21
Latitud 56 118 70 98

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Perstorps Golf Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden