• © Vasatorp Golf Club

Place

Places

Vasatorp Golfklubb

Rett utenfor Helsingborg finner du 54 golfhull på fire baner for alle typer av golfspillere. Det er mye å oppleve i nærområdet og Vasatorp holder høy internasjonal klasse og har en avslappende atmosfære.

Vasatorps Golfklubb tilbyr 54 unike hull på fire baner av ulik karakter. Nihullsbanen Västra 9:an tilbyr suverene muligheter til trening og forberedelser før spill. Tournament Course (TC) krever et helt annen strategisk tanke, både fra mosjon – og elitegolferen.
TC er en mesterskapsbane med linkskarakter. Banen er 6 700 meter fra bakerste tee og har seks tees per hull. Spillstrategien endres merkbart avhengig av hvilken tee du velger å spille fra. De siste årene har TC blitt ranket som en av Sveriges fremste baner av Golf Digest. Vasatorp tar dermed et stort steg nærmere visjonen om å bli Skandinavias beste golfopplevelse – et anlegg for alle golfere, fra nybegynnere til veteraner og eliten.

I juli i fjor ble Classic Course (tidligere Gamla Banan) innviet etter en omfattende renovering. TC ble designet av Steve Forrest og den vakre banen med både løv – og barskog minner om de klassisk britiske banene.

Vasatorps Golfklubb har en lang historie med golf av høyeste internasjonal klasse. Her har spillere som Greg Norman, Seve Ballesteros og Sandy Lyle, alle vunnet europatourens Scandinavian Enterprise Open (SEO). I 2002 utklasset Annika Sörenstam sine motstandere under Ladies European Tour (LET). I 2013 hadde Ladies European Tour (LET) en ny premiere på Vasatorps GK. Konkurransen Helsingborg Open ble en suksess både i form av spill og besøkende. Klubben står som arrangør av konkurransen i minst tre år og vinneren fra 2013, Rebecca Artis fra Australia kommer tilbake i år for å forsvare sin tittel. Under 2014 spilles Helsingborg Open 4.-7. september.

Korte avstander

Tross sin størrelse og imponerende variasjon i spillemuligheter oppleves Vasatorps Golfklubb som noe nært og tilgjengelig. Avstandene mellom baner, hull, klubbhus og parkering er korte på dette velpleide anlegget. I det nyrenoverte klubbhuset finner du den populære restauranten som lokker både spillere og besøkere fra flere steder. Her er det alltid en dagens rett, dagens suppe, pastarett og vegetarisk på menyen. I golfshoppen finnes et stort tilbud av alt du behøver av utstyr enten du er nybegynner eller elitespiller.

Greenfeepriser til Vasatorps GK:

690 SEK     Tournamnet Course, 18 hull (man-tors)
790 SEK     Tournamnet Course, 18 hull (fre-søn)  
       
550 SEK     Classic Course, 18 hull (man-tors)
650 SEK     Classic Course, 18 hull (søn-tors)

300 SEK     Allébanan, 18 hull (alle dager)

180 SEK     Västra, 9 hull (alle dager)

Vasatorps Golfklubb ble grunnlagt i 1973. Med TC plasserte klubben seg på 19`ende plass i magasinet Golf Worlds prestisjefylte liste over Europas 100 beste golfbaner, samt på The Rolex World`s Top 1 000 Golf Courses

Discussion about Vasatorp Golfklubb

  • Webside:

    Vasatorp Golfklubb

  • Besøksadresse:

    Vasatorps Allé, 253 54 Mörarp

  • Telefonnummer:

    +46 42-23 50 58

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden