• Rönnebäck Golf Club

  Rönnebäck Golf Club

  © Peter Corden

 • Rönnebäck Golf Club

  Rönnebäck Golf Club

  © Peter Corden

 • Rönnebäck Golf Club

  Rönnebäck Golf Club

  © Peter Corden

 • Rönnebäck Golf Club

  Rönnebäck Golf Club

  © Peter Corden

Place

Places

Rönnebäck Golf Club

Mesterskapsbanen Rönnebäck GK ligger bare 15 minutter unna Malmø sentrum, og har stått som vertskap for Nordea Tour og ECCO Tour flere ganger. 18-hullsbanen er rammet inn av topp moderne treningsfasiliteter og klubbhus. Smale fairways, lange, kuperte hull og uforglemmelige golfrunder er stikkord for hva som venter.

Banebeskrivelse

Rönnebäck Golf Club ble etablert i 1993, og de første 9 hullene sto ferdige i 1999. 18-hullsbanen ble innviet først i 2005. Dette er et førsteklasses anlegg, og banen kjennetegnes av raske, harde greener og et særdeles vakkert naturlandskap. Banen kan med lett hjerte karakteriseres som ærlig – en får som oftest hva en ser. Likevel er to av hullene er blinde og er med det ekstra utfordrende: Hull 11 som er et par 4 hull på 345 meter fra gul tee, og hull 14 som er et par 5 hull som måler 520 meter fra gul tee. Sistnevnte har index 1, og er altså banens vanskeligste hull.

Banen ligger i et delvis kupert og ondulert landskap som på 5 av hullene får tankene til å fly av sted til skotske heier. De resterende 13 hullene ligger i parklandskap. Greenene består av Penn A4 gress som gir spilleren en optimal opplevelse, og små onduleringer på greenene bidrar til å gjøre avslutningen på hvert eneste hull ekstra pirrende. Totalt sett er dette en artig liten sak; runden er både utfordrende, krevende og interessant, og banen er velstelt til fingerspissene.

Miljø og treningsfasiliteter

Rönnebäck GK er en golfklubb med store ambisjoner, og greenfeegjestene møter et anlegg som er profesjonelt i alle henseender. Klubbrestauranten, treningsområdene, omkledningsrommene og proshopen holder høy standard. Tee på hull 1 ligger ideelt til rett bak det koselige klubbhuset. En 18-hullsrunde tar cirka fire timer, og det er mulig å bestille mat i restauranten som venter på en når en kommer inn igjen før en går ut.

Overnatting

Rönnebäck Golf Club har oppstillingsplass for bobil og campingvogner på området. I tillegg samarbeider klubben med flere hotell i Malmø sentrum. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon og bestilling.

Fakta om Rönnebäck Golf Club

Par 72

Gul tee: 5980 meter. Rød tee: 5090 meter.

Arkitekter: Christer & Johan Hinton

Tlf: 0046-40 54 25 50Sesong: Stengt ved frost

Veibeskrivelse

Fra Malmø

Følg motorveien E6/E22/E20 mot Ystad/Sturup Flyplass/Oxie. Ta avkjørselen mot Jägersro mot Anderslöv. Kjør inn på Käglingevägen/vei 101, og kjør rett frem gjennom de neste to rundkjøringene. Ta til venstre inn på Törringevägen. Følg deretter skilt til venstre inn på Rönnebäcksvägen. Foreta en svak høyresving for å fortsette på Rönnebäcksvägen inn til golfklubben.

Fra nord

Fra ytre ringvei velges avkjørsel mot Fredriksberg. Ta deretter til høyre mot Malmø, første avkjørsel mot mot Fosie, sving til venstre mot Anderslöv. Følg veien. venstre ved matbutikken mot Törringelund og følger skilting videre til golfbanen i cirka 1,5 kilometer.

Discussion about Rönnebäck Golf Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden