• © Örestads GK

  • © Örestads GK

  • © Örestads GK

Place

Places

Örestads Golfklubb

Örestads Golfklubb byr på tre 9-hullssløyfer og en 18-hulls Pay & Play bane. Med beliggenhet ved havet og Lommabukten, i hjertet av Skåne, regnes dette som en av regionens mest gjestfrie golfbaner. 

Banebeskrivelse

Hovedbanen er bygget opp av tre forskjellige 9-hullssløyfer som byr på varierte utfordringer. Gjestespillere blir presentert for ulike kombinasjoner av de tre sløyfene, og 9-hullsbanen som blir til overs er forbeholdt de som kun skal gå 9 hull.

Golfbanen er designet av Åke Persson, og er en typisk skånsk bane med spennende, åpent parklandskap og sletter, og velpleide fairways og greener gjør at den har et godt rennommè.

Hver 9-hullssløyfe har index fra 1-9, hvilket gjør at under en 18-hullsrunde får hcp 1 på den første sløyfen index 1, og hcp 1 på den andre sløyfen får index 2, hcp 2 på den første sløyfen får index 3 osv. I 2004 fikk banearkitekten Peter Chamberlain oppdraget med å oppgradere samtlige bunkere og utvikle en del greenområder. Arbeidet ble ferdigstilt år 2007.

Miljø og treningsfasiliteter

Örestads Golfklubb ble etablert i 1986, og besøkes av rundt 8000 greenfeegjester hvert år. Klubbens 2 PGA-proer er tilgjengelige for timer, og i tillegg til en stor drivingrange med 25 utslagssteder byr anlegget også på egne treningsområder. Et moderne klubbhus med fine fasiliteter, 2 konferanselokaler, en innholdsrik proshop og en trivelig restaurant er stikkord for hva som møter gjestene.På Pay & Play banen kan alle, også de uten Veien til golf kurs, få teste sporten. Av klubbens rundt 1700 aktive medlemmer, er cirka 400 juniorer.

Overnatting

Örestads Golfklubb samarbeider med en rekke hotell rett i nærheten. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Örestads Golfklubb

Rød og Blå sløyfe

Par 72

Gul tee: 5799 meter. Rød tee: 5000 meter.

Blå og gul sløyfe

Par 71

Gul tee: 5608 meter. Rød tee: 4804 meter.

Gul og Rød sløyfe

Par 71

Gul tee: 5625 meter. Rød tee: 4782 meter.

Arkitekt: Åke Persson, Peter Chamberlain

Greenfee: Hverdag senior/junior: 360,-/150,- kr. Weekends/helligdager: 420,-/180,- kr.

Sesong: 25. mars – 15. september

Veibeskrivelse

Kjør sørover fra Gøteborg. Örestads GK ligger ved havet og Lommabukten mellom Lund og Malmø. Cirka 15 minutters biltur fra Lund, og 15 minutters biltur fra Malmø.

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Örestads Golfklubb

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden