• Ljungbyheds Golfklubb

  Ljungbyheds Golfklubb

  © Ljungbyheds Golfklubb

 • Ljungbyheds Golfklubb

  Ljungbyheds Golfklubb

  © Ljungbyheds Golfklubb

 • Ljungbyheds Golfklubb

  Ljungbyheds Golfklubb

  © Ljungbyheds Golfklubb

 • Ljungbyheds Golfklubb

  Ljungbyheds Golfklubb

  © Ljungbyheds Golfklubb

Place

Places

Ljungbyheds Golf Club

18-hullsbanen på Ljungbyheds Golfklubb har aner helt tilbake til 1930-tallet. Den ligger vakkert til ved foten av Söderåsen, og er super for både lavhandikappere og de mer uerfarne golferne. 

Banebeskrivelse

18-hullsbanen er plassert i parklandskap, og stiller varierte krav når det gjelder lengde og presisjon hele runden gjennom. Tee på hull 1 ligger ved klubbhuset, og dette passeres også etter halvspilt runde. Det var i 1933 at banen ble bygget av arkitektene Douglas Brasier og Jan Sederholm inne på militært område. Antall hull økte etter hvert, og selve klubben ble etablert i 1956. I starten var banen forbeholdt offiserene, men i siste av halvdel av 1900-tallet fikk også gjestespillere adgang til det bevoktede området. På 1990-talet kunne Ljungbyheds Golfklubb endelig smykke seg med 18 hull, og fremstår i dag som variert, velpleid og trivelig.

Miljø og treningsfasiliteter

Før sesongstart 2009 gjennomgikk banen visse endringer, og samtidig fikk klubben et nytt og moderne treningsområde som regnes som et av Sveriges absolutt beste. Her fins det flere utslagssteder og kortspillsområder som rommer både et par 4 hull og et par 3 hull. Sjenerøse greenområder omringet av bunkere og ulike muligheter for innspill har gjort at både Golfgymnaset og Svensk Golfforbund besøker klubben hyppig.

Ljungbyheds Golfklubb har to drivingranger. Den nærmest klubbhuset har ballautomat, mens en benytter egne baller på den andre som er plassert ved hull 8.

Overnatting

På området fins Ljungbyhed Park Hotell & Konferens som tilbyr overnatting og golfpakker.Golfklubben har også oppstillingsplasser for bobil og campingvogn kun 85 meter fra tee på hull 1.

Fakta om Ljungbyheds Golfklubb

Par 71.

Gul tee: 5620 meter. Rød tee: 4837 meter.

Arkitekt: Douglas Brasier och Jan Sederholm

Greenfee: 350,- kr alle dager

Veibeskrivelse

Ljungbyheds GK ligger cirka 45 km fra Helsingborg, 50 km fra Lund og 75 km fra Malmö. Ljungbyhed ligger ved riksvei 108. Dersom du kommer via E4, skal du ta av ved Åstorp og kjøre mot Klippan på riksvei 21. Ta av mot Ljungbyhed og følg skilter mot golfklubben.

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Ljungbyheds Golf Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden