• Landskrona Golf Club

  Landskrona Golf Club

  © Mickael Tannus

 • Landskrona Golf Club

  Landskrona Golf Club

  © Mickael Tannus

 • Landskrona Golf Club

  Landskrona Golf Club

  © Mickael Tannus

 • Landskrona Golf Club

  Landskrona Golf Club

  © Mickael Tannus

Place

Places

Landskrona Golf Club

Landskrona byr spilleren på en åpen bane med linkskarakter. Banen er bygget på ren sandjord, hvilket bidrar til ekstra lang sesong som kan strekke seg helt til desember. Fairways av sjenerøs størrelse er rammet inn av myk rough og får tankene til å fly i retning Skottland. 

Banebeskrivelse

Erikstorpsbanan ble bygget i 1960, og er en kombinert park- og seasidebane. Rent billedlig danner de tre 6-hullssløyfene et trekløver, og hver av dem rommer flere utsiktpunkter der spilleren får fritt utsyn mot Landskrona og ut mot Öresund. Golfbanen er ikke kjent for å være tung og gå, men overraskelser dukker opp underveis. Fremfor alt på hull 9, et langt par 5 hull, og hull 12, som strekker seg langs en bekk. To av banens hull er flott plassert i Kungsgårdens park, og der ligger også klubbhuset med kafé og restaurant.

Hildesborgsbanan har par 70, og ble reåpnet år 2011. Banen går oppover Hildesborgs-bakkene der spilleren premieres med super utsikt mot Öresund og Ven.

Miljø og treningsfasiliteter

Landskrona Golfklubb er et komplett golfanlegg som retter seg mot både lavhandikappere og nybegynnere. I tillegg til klubbens to 18-hullsbaner, fins her en 6-hulls korthullsbane, drivingrange, innendørshall og treningssenter på plass. I området ligger også Svenska Golfmuseet.

Overnatting

Borstahusens semesterby ligger rett ved siden av golfklubben. Her fins det 68 nyrenoverte hytter i tillegg til restauranten Erikstorps Kungsgård, et fint treningssenter og ikke minst Svenska golfmuseet. Strender, fiskeplasser, kulturhus og campingplass ligger i gangavstand.

I tillegg tilbyr Landskrona GK golfpakker med greenfee og overnatting i samarbeid med en rekke overnattingssteder i nærheten. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Landskronas Golfklubb

Erikstorpsbanan

Par 71

Gul tee: 5500 meter
Rød tee: 4800 meter

Arkitekt: Ture Bruce, Peter Chamberlain og Karl-Oskar Seth

Hildesborgsbanan

Par 70

Gul tee: 5400 meter

Rød tee: 4700 meter

Arkitekt: Åke Persson og Peter Chamberlain

Greenfee: Fra 18. mars – 4. november, senior alle dager 450,- kr. Junior 225,- kr.

Sesong: Mars-desember

Greenfee: Senior, 450,- kr (en runde på hver bane, 36 hull), junior halv pris.

 E-post: info@landskronagk.se

Veibeskrivelse

Med bil
Om du kommer med bil fra E6, skal du ta av ved avkjørsel ”Landskrona Norra” og kjøre inn mot Landskrona. Etter to kilometer tar du til høyre mot Borstahusen.

Med tog
Landskrona stasjon ligger på vestkystbanen mellom Helsingborg og Lund. Fra Landskrona togstasjon tar du busslinje nr 4 mot Borstahusen og går av på Borstahusens Camping.

Med fly
Flyplassene Kastrup, Sturup og Helsingborg/Ängelholm ligger alle innen en times kjøring fra Landskrona/Borstahusen.

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Landskrona Golf Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden