• © Assartorps Golfklubb

  • © Assartorps Golfklubb

Place

Places

Assartorps Golfklubb

Assartorps Golfklubb ligger perfekt til mellom to av Skånes mest sprudlende byer; 15 minutter unna Lund og 20 minutter unna Malmø. 18-hullsbanen bringer spilleren gjennom et bølgende parklandskap, og byr på varierte opplevelser hele runden gjennom.

Banebeskrivelse

18-hullsbanen på Assartorps GK ble åpnet i 1990, og ligger fint plassert i det opprinnelige parklandskapet. Det er slettes ikke umulig at den som går tidlig ut får selskap av både kronhjort og dådyr. Banen er åpen, kupert og krevende, men til gjengjeld får spilleren magisk utsikt over området fra de høyeste punktene. Vinden kan lett komme i spill, men til gjengjeld er området rammet inn av vakre skogspartier.

Miljø og treningsfasiliteter

Assartorps Golfklubb tar mål av seg å være en familievennlig klubb, og byr på fine treningsområder og trivelig miljø for golfere i alle aldere. Klubbrestauranten holder åpent hver dag, og serverer deilige retter som passer golfere midt i blinken.

Overnatting

Assartorps Golfklubb tilbyr gunstige golfpakker i samarbeid med flere hotell, slott og overnattingssteder rett i nærheten. Se golfklubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Assartorps Golfklubb

Par 72.
Gul tee: 5850 meter
Rød tee: 4945 meter
Arkitekt: Åke Persson
Greenfee: 18 hull, senior, hverdager 250,- kr, lørdag-søndag 350,- kr. Greenfee 9 hull, hverdager 150,- kr.
Sesong: Hele året

Veibeskrivelse

Fra nord (Lund)
Ta vei 108 fra Lund gjennom Staffanstorp. I Klågerupskrysset tar du til venstre mot Genarp. Følg deretter veien til du kommer til golfklubben.

Fra Malmø
Ta E65 mot Ystad. Ta av i Svedala og kjør på riksvei 108 mot Lund. Ta til høyre mot Genarp i Klågerupskrysset. Følg veien til du ankommer golfklubben.

Fra sør (Svedala)
Ta vei 108 mot Lund. Ta til høyre mot Genarp i Klågerupskrysset, og følge veien videre til Assartorps GK.

Book Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Assartorps Golfklubb

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden