• Araslövs Golf Klubb

  Araslövs Golf Klubb

  © Araslövs Golf Klubb

 • Araslövs Golf Klubb

  Araslövs Golf Klubb

  © Araslövs Golf Klubb

 • Araslövs Golf Klubb

  Araslövs Golf Klubb

  © Araslövs Golf Klubb

 • Araslövs Golf Klubb

  Araslövs Golf Klubb

  © Araslövs Golf Klubb

Place

Places

Araslöv Golf & Resort

Araslöv Golf & Resort ligger rett nord for Kristianstad, kun en times kjøring fra Malmø. Det komplette golfanlegget rommer to 18-hullsbaner, og omgivelsene er typisk skånske, med en smakfull miks mellom det tradisjonelle og det moderne og et duvende vakkert hedlandskap. 

Banebeskrivelse

Norra Banan er en kombinert park- og skogsbane med raske greener og gresstees av sjenerøs størrelse. Banen starter ved treningsområdet og avsluttes ved golfrestauranten med hull 18 som selve juvelen i kronen. Et ganske langt innspill slås over vannhinderet som omgir den populære uteserveringen, og ender opp på en kupert green. Her står en altså overfor flere utfordringer. Norra Banan er signert arkitekten Sune Linde og åpnet i 1991. Siden da har den stadig gjennomgått endringer i layout og finish, og dermed er det en bane med gjennomgående topp forhold som møter spilleren.

Södra Banan er også en kombinert park- og skogsbane. Denne banen er noe lenger enn Norra Banan, og er smykket med kraftig kuperte fairways, små greener og store vannhull som hinder. Banen har 5 tees som gir en lengde fra 4800-6300 meter, og dermed er det enkelt for nybegynnere så vel som elitespillere å finne frem til sitt spillernivå. Södra Banan starter ved drivingrangen og ender opp ved klubbhus og restaurant. Den bringer spilleren gjennom både mektig eikeskog og kuperte, mer åpne felt. Fra flere punkter er det nydelig utsikt over Kristianstadsbygden og Araslövsjøen. Banen er tegnet av arkitekten Tomas Ryd, og åpnet for spill i 2009. 

Miljø og treningsfasiliteter

Golfanlegget består av to 18-hullsbaner og en 6-hulls korthullsbane, og klubben ligger i Färlöv en mil nord for Kristianstad. Korthullsbanen er Pay & Play, og her kan nybegynnere uten Veien til Golf kurs spille.

 Overnatting

Fra golfhotellet er det fin utsikt over Södra banan og Araslövssjøen. Alle hotellværelsene ligger på bakkenivå og har egen parkering og uteplass. I tillegg til greenfee og overnatting rommer golfpakkene frokost og 3-retters middag. Stedets golfkro er åpen fra morgen til kveld og har også en lang rekke velsmakende retter på menyen. 

Fakta om Araslöv Golf & Resort Golfklubb

Norra Banan

Par 72.

Hvit tee: 6137 meter
Gul tee: 5809 meter
Blå tee: 5226 meter
Rød tee: 4903 meter

Arkitekt: Sune Linde

Södra Banan

Par 72.

Hvit tee: 6219 meter
Gul tee: 5851 meter
Blå tee: 5107 meter
Rød tee: 4749 meter

Arkitekt: Tomas Ryd

Greenfee: Hverdager senior 350,- kr, fredag-søndag, 450,- kr. Halv pris.

Sesong: April-oktober.

Veibeskrivelse

Fra Gøteborg kjører du sørover på E6 til du kommer Helsingborg, deretter tar du vei 21 i retning Kristianstad. I Kristianstad tar riksvei 19 og kjører 8 km nordover til Araslöv. 

Book Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Araslöv Golf & Resort

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden