• © Värnamo Golf Club

  • © Värnamo Golf Club

Place

Places

Värnamo Golfklubb

Den idylliske landsbygda i Småland får deg til å juble når du oppdager variasjonen og det brede utvalget av friluftsliv og aktiviteter. Og det er nettopp her du finner Värnamo Golfklubb som rommer tre varierte 9-hullssløyfer og er et komplett golfanlegg 

Banebeskrivelse

Värnamo Golfklubb tilbyr en variert bane som er vakkert plassert i omgivelsene. De tre 9-hullssløyfene gjør at spilleren står overfor en morsom, interessant og utfordrende runde der opplevelsen aldri blir den samme. Hull 1-9 har en rolig karakter, men oppmuntrer spilleren til å finslipe sine tekniske ferdigheter for å få en god score. Hull 10-18 er den sløyfen som ble innviet aller først tilbake i 1964, og den starter relativt enkelt på de tre første hullene. Deretter øker vanskelighetsgraden betraktelig, og de 6 siste hullene regnes som meget utfordrende.

Hull 19-27 ble innviet i 2005, og har en helt annen karakter enn de eldre hullene. Terrenget er mer kupert, og vann kommer i spill på flere hull. Selv om denne sløyfen kan virke vanskelig ved første øyekast, har banen en layout som åpner for flere veier til green, og dermed er det duket for fest for både erfarne og nybegynnere.

Miljø og treningsfasiliteter

Den 10. oktober 1964 ble den første 9-hullssløyfen innviet på Värnamo Golfklubb, og det var ingen ringere enn HKH Prins Bertil som fikk det ærefulle oppdraget. Det var i 2002 at det ble besluttet å bygge ut banen til 27 hull. De siste 9 hullene er tegnet av banearkitekten Björn Magnusson. De som besøker golfklubben i dag, møtes av fine treningsområder, drivingrange, en innholdsrik proshop og golfrestaurant.

Värnamo Golfklubb ligger i den sydvestre delen av Småland, og området er rikt på store og små innsjøer i tillegg til at det er her du finner Syd-Sveriges sydligste villmark.

Overnatting

Värnamo Golfklubb tilbyr golfpakke med greenfee og overnatting i samarbeid med herregård og hotell i nærheten. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Värnamo Golfklubb

Västra sløyfen

Par 36

Hvit tee: 2868 meter
Gul tee: 2793 meter
Blå tee: 2684 meter
Rød tee: 2444 meter

Östra sløyfen

Par 36

Hvit tee: 3075 meter
Gul tee: 2908 meter
Blå tee: 2735 meter
Rød tee: 2381 meter

Norra sløyfen

Par 36

Hvit tee: 3085 meter
Gul tee: 2925 meter
Blå tee: 2700 meter
Rød tee: 2412 meter

Arkitekt: Nils Sköld (hull 1-18) og Björn Magnusson (hull 19-27)

Greenfee: Senior hverdag/helg, 375,- kr/450,- kr. Ektepar 20 % rabatt. Junior 130,- kr/160,- kr.

Sesong: Mai-september.

Veibeskrivelse

Når du kommer kjørende på E4 ved Värnamos nordlige avkjørsel, skal du følge skilter videre mot Vetlanda-Vrigstad i cirka 5 kilometer. Da blir golfbanen til slutt synlig på din høyre side. 

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Värnamo Golfklubb

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden