• Ringenäs Golf Club

  Ringenäs Golf Club

  © Fredrik Andersson

 • Ringenäs Golf Club

  Ringenäs Golf Club

  © Göran Tyrsing

 • Ringenäs Golf Club

  Ringenäs Golf Club

  © Martin Siljegård

Place

Places

Ringenäs GK

Ringenäs Golfklubb har super beliggenhet i Hallands län, og er plassert i kort avstand fra Sveriges golfhovedstad Halmstad. Det velrennomerte golfanlegget rommer 27 hull, restaurant, golfhotell, konferanselokaler, proshop og fine treningsområder. Med andre ord et sted du kan slå ned i flere dager!

Banebeskrivelse

Ringenäs Golfbane tilbyr 27 hull, og banen er ekstra utfordrende når vestavinden slår inn over terrenget. Layouten er vakker, og foruten sjøutsikt fra samtlige hull ser en så langt som til Kullen i syd og Falkenberg i nord. Banen ble innviet i 1986, og har gjennomgått store forandringer siden 2006. Per i dag består anlegget av en 9-hulls skogsbane, en 9-hulls parkbane og en 9-hull sløyfe med linkskarakter. Banen er relativt kort med par 71 og par 72 avhengig av hvilke 9-hullssløyfer som kombineres, men den minnes til gjengjeld godt for sine små, ondulerte greener.

Miljø og treningsfasiliteter

Ringenäs Golfklubb har flotte treningsfasiliteter og en meget innholdsrik proshop. For den som velger å bo på klubbens golfhotell, er det kjekt å vite at Nordens beste treningsanlegg, Halmstad Golfarena, ligger rett i nærheten.

Overnatting

Ringenäs Golfhotell åpnet i 2012, og samtlige 24 værelser har sjøutsikt og kort vei til tee på hull 1. For mer informasjon om golfpakker med overnatting og greenfee, se klubbens hjemmeside.

Fakta om Ringenäs Golfklubb

Par 72/71

Gul: 5633 meter
Rød: 4865 meter

Arkitekt: Sune Linde og Pierre Fulke

Greenfee: Fra 360,- kr - 450,- kr.

Sesong: 1. april – 15. desember.

Tlf: 0046-35-16 15 90

Veibeskrivelse

Kjør gjennom Halmstad, sett kurs for flyplassen og passer den. Ta til venstre etter 2 kilometer og kjør i retning Ringenäs 3. Når du kommer til havet ligger banen på høyre side. 

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Ringenäs GK

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden