• © Owe Svensson

  • © Owe Svensson

  • © Owe Svensson

Place

Places

Saxnäs Golf Club

Saxnäs GK ligger vakkert til ved Kalmarsund på øya Öland. Banelandskapet består av både høyreiste løvtrær, gammelt kulturlandskap og strandbanker. Området er velsignet med mildt klima, og sesongen er derfor meget lang.

Banebeskrivelse

Saxnäs Golfklubb tilbyr en trivelig 18-hullsbane med skogs- og parkdesign som er plassert midt i et gammelt kulturlandskap. Trær utgjør naturlige hinder, men arkitekten Susanna Gustavsson har også sørget for at havet kan sees fra flere av hullene. Eldgamle steingjerder som mest sannsynlig ble plassert her på slutten av 1700-tallet, er bevart. Sammen med bunkere og et knippe fine vannhinder danner de en del av utfordringen.

Greenene er små og ondulerte, og fairways veksler mellom å være brede og smale – nettopp fordi layouten følger naturomgivelsene.

Miljø og treningsfasiliteter

Saxnäs Golfklubb har treningsområde med puttinggreen, og klubben har også en 5-hulls Pay & Play korthullsbane med hull som varierer fra 70 – 130 meter. Drivingrangen rommer et tyvetalls utslagssteder. I tillegg fins det en koselig restaurant med uteservering i klubbhuset.

Overnatting

Saxnäs Golfklubb tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting i samarbeid med en rekke hotell i nærheten. Se hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Saxnäs Golfklubb

Par 72.

Gul tee: 5644 meter
Rød tee: 4870 meter

Arkitekt: Susanna Gustavsson

Greenfee: Høysesong 430,- kr. Junior 150,- kr.   

Sesong: April-oktober.

Veibeskrivelse

Kjør over Ölandsbroen, og ta av mot Saxnäs ved første avkjørsel. Kjør forbi Ölands Dyrepark og fortsett cirka 3 kilometer. Ta deretter til venstre ved skilt mot Saxnäs Golfklubb. 

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Saxnäs Golf Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden