• © Mikael Pilstrand

  • © Mikael Pilstrand

  • © Mikael Pilstrand

Place

Places

Holms Golfklub

Holms Gk ligger bare 10 minutter unna golfhovedstad Halmstad, og den brer seg utover et område på hele 100 hektar. 18-hullsbanen er signert den anerkjente banearkitekten Peter Nordwall, og karakteriseres av et design som gir spilleren fritt leie uten å bli forstyrret av øvrige gjester.

Banebeskrivelse

18-hullsbanen på Holms GK er tegnet av Peter Nordwall, og den åpnet i 1992. Fairways bukter seg lekent innover det hallandske jordbrukslandskapet, og særpreges av at hvert hull er en egen, privat opplevelse der andre spillere på banen er ute av syne. Banen er bygget som en mesterskapsbane og har fire utslagssteder på hvert hull, men den passer utmerket for nybegynnere.

Karakteristika er store, ondulerte greener, lett kupert terreng og fairways av sjenerøs bredde. Nordwalls ambisjon var å skape en bane som går i ett med det opprinnelige naturlandskapet, der spilleren får en ekstra opplevelse utover selve golfrunden. Det har han saktens klart.

Miljø og treningsfasiliteter

Holms GK er en trivelig golfklubb å komme på besøk til, og klubben har cirka 1300 aktive medlemmer hvorav rundt 100 er juniorer. I 2007 var en renovering av samtlige greenområder ferdigstilt, og både de og resten av banen holder en gjennomgående høy kvalitet. Klubben smykker seg med en meget innholdsrik proshop og fine treningsområder i tillegg til en golfrestaurant som serverer sunn og deilig husmannskost.

Overnatting

Holms Golfklubb ligger sentralt i forhold til Halmstad sentrum og samarbeider med en rekke hotell, Bed & Breakfast og campingplasser rett i nærheten av banen. Klubben bistår også gjerne når det gjelder større golfarrangement. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Holms Golfklubb

Par 72.

Sort tee: 6235 meter

Hvit tee: 5914 meter

Gul tee: 5675 meter
Rød tee: 4976 meter

Arkitekt: Peter Nordwall

Greenfee: Mandag-torsdag, 400,- kr. Fredag-søndag/helligdager, 450,- kr. Fra 8. juli – 9. august 450,- kr.

Sesong: På vinteren spilles det på vintergreener.

Veibeskrivelse

Dersom du kommer kjørende på E6 fra Oslo, ta avkjørselen til Kvibille cirka 10 kilometer nord for Halmstad. Følg deretter skilting videre mot Gullbrandstorp, og deretter skilter mot Holm. Rett før Holm er det skiltet til golfbanen.

GPS koordinater:
1252.5211E 5645.3554N
 

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Holms Golfklub

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden