Åre Skistar

Åre in Jämtland

Place

Åre in Jämtland

Åre ligger i de svenske Lapplandsfjellene og består av tre forskjellige resorter: Åre by, Åre Bjørnen og Duved. Åre by var vertskap for World Cup i alpint i 2007, og de tøffe løypene innfrir kravene til selv den dyktigste utforkjører. Hvis du er typen som liker å feste like mye som du står på ski, vil du også bli gledelig overrasket over utelivet. På samme måte som du blir glad for å oppdage overnattingstilbud i nærheten av bakkene, designerforretninger, kule kafeer og et stort utvalg av gode spisesteder.

Helt i andre enden av skalaen finner vi Åre Bjørnen, en resort som passer perfekt for familier med små barn. Bakkene er enkle og det fins massevis av tilleggsaktiviteter for ungene, som for eksempel skiskole og egen afterski på torget i byen. Barnets Hus er et aktivitetssenter for de minste, her fins også en lekepark og ikke minst det berømmelige Bjørnelandet. I tillegg fins et supermarked, mange restauranter og familiefasiliteter og flotte overnattingstilbud.

Duved er kjent for sine store naturområder, og da spesielt steinete raviner og de vakre, dype skogene ved Mullfjellet. Det er ikke like mye liv og røre her som i Åre by, og derfor er Duved et perfekt sted for familier med litt eldre barn som elsker å stå på ski. Overnattingsalternativene holder høy standard, og alle ligger i nærheten av løypene. Du kan velge mellom hotell, gjestehus og koselige hytter, og i byen fins det mange gode restauranter, kafeer og andre fasiliteter.

Source: User generated

Disclaimer: This site includes information about products and services provided by third parties. Whilst VisitSweden endeavours to ensure that all information on the site is accurate, we cannot be held responsible or liable for any claims caused by information supplied on this website. Prices and availability are subject to change without notice. You should always check the accuracy of the information provided with the relevant supplier. VisitSweden is under no circumstances responsible for the contents of external web pages linking to its website.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden