Säfsen ski resort

Säfsen ski resort in south-west Dalarna

Place

Säfsen ski resort in south-west Dalarna

Säfsen skianlegg ligger i Dalarna, og har 16 nedfarter som varierer fra enkel til vanskelig, så vel som 115 km med langrennsløyper med varierte aktiviteter underveis. Säfsen ligger bare 270 kilometer fra Stockholm, og 340 kilometer fra Gøteborg.
Säfsen er et mindre anlegg som fremfor alt har fokus på kvalitet og barnefamilier. Her fins et eget område som heter ”Filuriland”, og her er det elger og andre karakterer som underholder ungene med lek og moro. Filurius bor i en spesiell hytte der du og barna kan besøke ham og hans familie, og her fins også egne grillområder så vel som piknikområder der du kan slappe av med familien.

Det fins flere overnattingsalternativer, og vi har mange koselige røde hytter som ligger i nærheten av heisene og bakkene. Det fins også små leiligheter og større, private hus for utleie. I tillegg til Barneparken og Kidskicross, har Säfsen også en skiskole for barn og voksne. Dersom de minste blir lei av å gå på ski, kan du ta dem med på snøscootersafari, ake, kjøre slede eller ta et boblebad. Her fins et lekerom på Hyttan hvor ungene kan delta på varierte aktiviteter og se filmer. Spisestedene på Säfsen inkluderer Solbergs Wärdhus & Café, Soltoppen, Smedjan Bar og Hyttan Kök & Bar. Samtlige legger sin stolthet i å tilby gjestene retter som er tradisjonelle for regionen og basert på lokale råvarer – med spesielle menyer for barna.

 

Source: User generated

Disclaimer: This site includes information about products and services provided by third parties. Whilst VisitSweden endeavours to ensure that all information on the site is accurate, we cannot be held responsible or liable for any claims caused by information supplied on this website. Prices and availability are subject to change without notice. You should always check the accuracy of the information provided with the relevant supplier. VisitSweden is under no circumstances responsible for the contents of external web pages linking to its website.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden