• © Per Eriksson

Place

Places

Connect with Idre Fjell

Idre Fjell

Den perfekta skiddagen börjar med att man blickar ut över fjällandskapet med de norska bergsmassiven i horisonten redan vid frukosten, det gör det lätt att börja dagen med ett leende. Skidorna åker på vid stugan och sedan är det bara att glida ner till närmaste lift. 

På Idre Fjäll hittar du skidåkning i fyra väderstreck. Det betyder att du alltid kan vara på sol- eller läsidan och att du alltid har många backar att välja på. Och trots att systemet är stort slipper du skidåkning på transportsträckor.

Skidåkningen bjuder på varierande svårighetsgrad. Skidområdet är indelat i Väst, Nord, Ost och Syd och det finns gott om stolsliftar. Totalt finns 40 nedfarter.
På Idre Fjäll hittar du skidåkning i både Dalarnas brantaste backe Chocken och backen med namnet som säger precis vad den är, Dalarnas längsta. Helt enkelt varierande skidåkning för hela sällskapet. Västbacken, Gröngölingen, Ravinen, Specialen och Carvingsvängen är några andra exempel. Här hittar du snabbt din favoritbacke oavsett om du är glidare, äventyrare eller nybörjare när det gäller skidåkning. Det gör också att hela familjen kan njuta av skidåkningen även om önskemålen kan vara högst varierande.

Testa våra backar så förstår du vad som är så smidigt med skidåkning i fyra väderstreck!

 

Discussion about Idre Fjell

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden