• Degeberga GK

  Degeberga GK

  © Marie Olsson

 • Degeberga GK

  Degeberga GK

  © Marie Olsson

 • Degeberga GK

  Degeberga GK

  © Marie Olsson

 • Degeberga GK

  Degeberga GK

  © Marie Olsson

Place

Places

Degeberga-Widtsköfle Golfklubb

Degeberga-Widtsköfle ligger i Østre Skåne og byr spilleren på en åpen bane med linkskarakter. Banen er bygget på ren sandjord, hvilket bidrar til ekstra lang sesong. Fairways av sjenerøs størrelse er rammet inn av myk rough og får tankene til å fly i retning Skottland. 

Banebeskrivelse

Degeberga-Widtsköfles Golfklubb har både en fullverdig 18-hullsbane og en 9-hulls korthullsbane. Stora Banan er designet av Tommy Nordström og bygget på ren sandjord. Dette bidrar til både lang sesong, men også et hardt underlag som minner om linkskarakter. Banen karakteriseres av opphøyde, harde greener som er vel voktet av bunkere. Dermed stilles det desto større krav til spilleren når det gjelder treffsikkerhet, ballkontroll og planlegging. Likevel anses Stora Banan for å passe både nybegynnere og mer erfarne spillere.

Greenområdene er mykt ondulerte med kortklipt gress, og i kombinasjon med det harde underlaget står de for mye av utfordringen underveis i runden. En middels god golfer må belage seg på et dypdykk i bunker dersom greenen ikke treffes, og dermed er det mange spillere på Degeberga-Widtsköfles GK som heller går for en mer måteholden strategi.

Golfklubbens korthullsbane er i meget god stand, og 9-hullsbanen består av par 3 hull som varierer fra 90-160 meter i lengde. Pay & Play banen er åpen for alle, også de som ikke har Veien til Golf kurs.

Miljø og treningsfasiliteter

Degeberga-Widtsköfle Golfklubb tilbyr en 250 meter lang drivingrange med gresstees med plass til 50 personer. Her fins også tre putting- og chippinggreener, en pitchgreen for slag opp til 70 meter samt en treningsbunker med green. I tillegg har klubben et 160 meter langt treningsfelt forbeholdt spill med egne baller. Degeberga-Widtsköfle Golfklubb ble etablert i 1988 som den tredje klubben i Kristianstad kommune, og 18-hullsbanen ble innviet i 1990.

Overnatting

Degeberga-Widtsköfle GK tilbyr overnatting i en koselig hytte som ligger på klubbens område. 4 sengeplasser. I tillegg samarbeider klubben også med en rekke overnattingssteder i rett i nærheten. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Degeberga-Widtsköfles Golfklubb

Par 72

Gul tee: 5871 meter
Rød tee: 5071 meter

Gulltee: 4599 meter

Arkitekt: Tommy Nordström

Greenfee: Stora banan, alle dager fra 26. mars.-14. oktober. Senior, 400,- kr. Junior, 180,- kr. Ektepar, 700,- kr.

Sesong: Mars - oktober

Veibeskrivelse

Fra Gøteborg

Kjør E6 sørover fra Gøteborg, ta avkjørsel nr 41 inn på vei 24. Kjør mot Laholm/Hässleholm, i Hässleholm sving til høyre inn på vei 21 mot Kristianstad. Ved trafikkplassen Härlöv i Kristianstad skal du kjøre til høyre inn på E22/19 mot Simrishamn og Malmö, etter 8,5 kilometer sving så til venstre inn på vei 19 mot Simrishamn/Ystad. Kjør 18 kilometer sørover langs vei 19, golfbanen ligger rett etter Degeberga på venstre side.

GPS

55.824916650

14.1232625353

Discussion about Degeberga-Widtsköfle Golfklubb

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden