• Breviken

  Breviken

  © Jesper Uvesten

 • Breviken

  Breviken

  © Jesper Uvesten

 • Breviken

  Breviken

  © Jesper Uvesten

 • Breviken

  Breviken

  © Jesper Uvesten

Place

Places

Breviken Golf Club

Brevikens Golfklubb ligger i Karlsborg ved Gøta Kanal – Sveriges blå bånd som strekker seg fra Gøteborg til Stockholm. 18-hullsbanen er bygget opp på lett oppvarmet sand, hvilket gjør at den tåler mer og at sesongen kan strekkes. 

Banebeskrivelse

Brevikens GK tilbyr spilleren unike golfopplevelser gjennom to vidt forskjellige 9-hullssløyfer. En sløyfe har små, opphøyde greener, flere vannhinder og smart plasserte trær. Den andre sløyfen bringer spilleren gjennom åpent, vakkert landskap, og er smykket med greener av sjenerøs størrelse med myke onduleringer. Totalt sett inviterer karakteren til en spillemåte som likner den en ser på klassiske linksbaner. Sammen byr de to sløyfene på en variert og underholdende golfrunde.

Banen er klargjort i forhold til å kunne tilby en tee lengre bak for å kunne stå som vertbskap for større turneringer. Greenene er raske og har godt rennommè. Den moderne oppbyggingen av banen gjør at gresset kan klippes tøffere for å gi bedre rull på ballen.

Miljø og treningsfasiliteter

Brevikens Golfklubb har både restaurant, overnattingsmuligheter og fine treningsområder. Drivingrangen har 20 plasser, og er bygget med tanke på Long Driving trening. Den er 450 meter lang. Innspillsgreenen er 30 meter lang og delt inn i tre platåer. Puttinggreenen ligger rett utenfor hotellet, og den har USGA standard og flere onduleringer. Også en bunker fins på plass.

Overnatting

Brevikens Golf & Hotell er et komplett anlegg med både hotell og golfbane. I tillegg fins det oppstillingsplasser for bobil og campingvogn. Pris: 80,- per døgn inkludert el. Rett i nærheten av golfklubben og hotellet fins det sandstrand og flotte skogsområder som egner seg for sykkelturer.

Fakta om Brevikens Golfklubb

Par 72.

Gul tee: 5775 meter
Rød tee: 4927 meter

Arkitekt: Sune Linde

Greenfee: Hverdager 300,- kr, helger 350,- kr.

Sesong: April-oktober

Veibeskrivelse

Brevikens GK ligger vid Vätterns vestre strand, cirka 11 km sør for Karlsborg. Det er skiltet fra riksvei 195 mellom Karlsborg og Hjo.

GPS
Latitud: 58.4440683
Longitude: 14.3977067

 

Discussion about Breviken Golf Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden