• © Hans Ljungkvist, WhatsUp!

  • © Hans Ljungkvist, WhatsUp!

  • © Hans Ljungkvist, WhatsUp!

Place

Places

Jönköpings Golf Club

Jönköpings Golfklubb ble etablert i 1936, og ligger bare 5 minutter unna Jönköping by der det er yrende liv gjennom hele sommerhalvåret. Sesongen strekker seg fra april til oktober, og banen er kjent for å ha topp forhold og irrgrønne fairways til enhver tid.

Banebeskrivelse

Jönköpings Golfklubb er Smålands eldste klubb fra 1936. Den smykker seg med en kupert 18-hullsbane som smelter fint inn i det vakre parklandskapet. En 18-hullsrunde byr på varierte utfordringer underveis. De som spiller banen for første gang, lar seg lett overraske når jernbaneskinnene som går mellom Jönköping og Halmstad dukker opp på flere av hullene. Foruten det, er Kättilstorp, som banen kalles på folkemunne, en klassisk golfbane med velpleide greener og silkemyke fairways. Gjennom årenes løp har klubben stått som vertskap for flere nasjonale og internasjonale mesterskapsturneringer.

Miljø og treningsfasiliteter

På Jönköpings Golfklubb fins det fine puttinggreener. I tillegg har klubben en korthullsbane med 6 hull, som varierer fra 70-120 meter. På drivingrangen er det plass til cirka 20 personer. Klubbhuset rommer en kjempekoselig restaurant, der det serveres alt fra dagens lunsj til a la carte. Proshopen har et bredt utvalg av golfutstyr og tilbehør.

Overnatting

Jönköpings Golfklubb tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting i nærheten. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Jönköpings Golfklubb

  • Par 70
  • Hvit tee: 5594 meter
  • Gul tee: 5326 meter
  • Blå tee: 4915 meter
  • Rød tee: 4717 meter
  • Arkitekt: Frank Dyer 1938, Nils Sköld 1961
  • Greenfee: Helg, helligdager, 470,- kr. Hverdager 420,- kr. Junior halv pris.
  • Sesong: April-oktober

Veibeskrivelse

Fra Jönköping sentrum

Kjør sørover på Barnarpsgatan/Jordbrovägen. I rundkjøringen skal du kjøre i retning Haga. Herfra er det 2,7 kilometer til Jönköpings GK. Etter 1 kilometer tar du til venstre og følger skilter mot Skogskyrkogården/Golfbana.

Fra Göteborg på riksvei 40

Med en gang du kommer inn til Jönköping fra riksvei 40, tar du av mot Haga/Gräshagen (102). Herfra er avstanden til Jönköpings GK 3 kilometer. Følg skilt mot Skogskyrkogården og deretter mot Skogskyrkogården/Golfbana.

Fra E4 fra nord

Når du kommer kjørende på E4 fra nord, skal du holde deg i retning Gøteborg på riksvei 40. Etter 1 kilometer på riksvei 40, tar du av mot Skogskyrkogården (102). Herfra er det 2,5 kilometer til Jönköpings GK. Følg skilter mot Skogskyrkogården og deretter mot Skogskyrkogården/Golfbana.

Fra E4 fra sør

Ta av mot Råslätt/Ljungarum (94). Herfra er det 2,8 kilometer til Jönköpings GK. Kjør mot Råslätt og så rett etterpå mot Hovslätt. Etter 1,8 kilometer skal du svinge til høyre mot Kättilstorp. Etter ytterligere 0,9 kilometer, ta til venstre ved skilt mot golfbanen.

GPS Koordinater klubbhus, Golfbanevägen 11

Latitude: N 57° 45' 3.95"

Longitude: E 14° 8' 25.98"

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Jönköpings Golf Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden