• Degerfors Golf

    Degerfors Golf

    © Foto Klubben

  • Degerfors Golf

    Degerfors Golf

    © Foto Klubben

Place

Places

Degerfors Golf

18-hullsbanen på Degerfors Golfklubb sto spilleklar i 2006. Det som møter spilleren er en lett kupert parkbane med seasidekarakter som ligger i et meget koselig herregårdsmiljø ved sjøen Möckeln og Letälven i Värmland. 

Banebeskrivelse

18-hullsbanen med park- og seasidekarakter er designet av Susanna Gustavsson. Banen er trivelig opplevelse for golfere på alle nivåer, og kjennetegnes av store, ondulerte greener og brede fairways. Du kan spille 6, 9, 12, 15 eller 18 hull; du kommer tilbake til klubbhusområdet etter disse. 

Miljø og treningsfasiliteter

Det arrangeres Pay & Play på Degernäsbanen hver mandag gjennom hele sesongen. Starttider bestilles i resepsjonen. I hver ball skal minst en spiller ha 36 i handicap. Pay & Play spillere betaler ordinær greenfee.

Overnatting

Degerfors Golfklubb tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting i hytte i nærheten av banen. Degernäs Gård sin historikk strekker seg tilbake til 1700-tallet da den ble brukt som privatbolig. I dag er stedet et populært sted å overnatte også for golfspillere og turister. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Degerfors Golfklubb

Par 72.

Gul: 6023 meter
Rød: 4953 meter

Arkitekt: Susanna Gustavsson

Greenfee: Mandag-torsdag, 250,- kr. Fredag-søndag/helligdager, 350,- kr. Junior 100,- kr rabatt.

Sesong: april-oktober

Veibeskrivelse

Fra Oslo

Kjør til Karlstad. Kjør deretter i retning Örebro, og ta av ved Karlskoga. Følg skilt mot Degerfors. Etter 10 km sees skilt til golfbanen. 

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Degerfors Golf

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden