• Wiredaholm

  Wiredaholm

  © Robert Larsson

 • Wiredaholm

  Wiredaholm

  © Robert Larsson

 • Wiredaholm

  Wiredaholm

  © Robert Larsson

Place

Places

Wiredaholms Golf & Country Club

Wiredaholms Golf & Country Club tilbyr en herlig 18-hullsrunde gjennom et typisk smålandsk naturlandskap i nærheten av Jönköping. Spilleren står overfor en kombinert park- og skogsbane som gir flust av utfordringer – selv for lavhandikappere.

Banebeskrivelse

Wiredaholms Golf & Country Club åpnet 18-hullsbanen for spill i 1998. Siden den gang har teestedene på hull 3,6 og 17 blitt renovert, og dammer er anlagt ved hull 1 og 17. Men det fins flere spennende vannhinder ved også hull 3, 6, 9, 11 og hull 13. Banen kjennetegnes av ondulerte greener, og fairways maner til lange, rette utslag. Om en skulle være uheldig, så er roughen likevel bra nedklipt. Terrenget er forholdsvis kupert, og fra tee på hull 16 er det flott utsikt over den glitrende Viredaholmssjön.  

Miljø og treningsfasiliteter

Wiredaholms Golf & Country Club tilbyr 18-hullsbane, korthullsbane, treningsområde med drivingrange, puttinggreen og treningsbunker, proshop, restaurant og hotell. Restauranten serverer både lunsj og middag. Det var eierne av godset Wiredaholm, Gunnar Falk, som i 1990 bestemte seg for å bruke en del av eiendommen til å lage golfbane. Golfklubben ble grunnlagt i 1993 som en 9-hulls korthullsbane. På Wiredaholms Säteri oppleves et unikt miljø – herregården har aner som strekker seg tilbake til 1700-tallet. Gården er plassert i et lett kupert terreng, og omgitt av høyreiste eiker som vakker innramming. Nærheten til Gränna med Visingsö gjør anlegget til et smart reisemål for hele familien; på korthullsbanen kan også de som ikke har tatt Veien til Golf kurs også spille.

Overnatting

Wiredaholm Golf & Country Club tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting på stedet. Rett utenfor døren fins det badebrygge med badstue og boulebane. På hotellanlegget fins det 24 rom med til sammen 46 sengeplasser. Samtlige rom ligger i tilknytning til hovedbygningen der restauranten med uteserveringen befinner seg.

Fakta om Wiredaholm Golfklubb

Par 71.

Gul tee: 5478 meter
Rød tee: 4594 meter

Arkitekt: Jan Sederholm

Greenfee: Mandag-torsdag 325,- kr. Fredag-søndag/ helligdager, 400,- kr. Junior 150,-/175 kr.

Sesong: April-oktober

Veibeskrivelse

Wiredaholm Golf & Country Club ligger i Aneby kommun, ca 3,5 mil från Huskvarna, 2 mil fra Gränna, 1,5 mil fra Aneby og 2,5 mil fra Tranås.

Fra Gränna

Kjør vei 133 mot Tranås. Forbi Örserum. Avkjørsel til høyre mot Vireda. Ta til venstre ved kirken mot Hullaryd. Ta til høyre etter cirka 800 meter.

Fra Aneby:
Kjær til Hullaryd. Ta til venstre mot Vireda. 800 meter før kirken skal du ta til venstre ved skilting mot golfklubben.

Fra Tranås:
Kjør vei 32 mot Eksjö. Ved Säbydal tar du til høyre mot Gränna. I Linderås tar du til venstre mot Lekeryd. Kjør forbi Hullaryd mot Vireda. 800 meter før kirken skal du ta til venstre ved skilting mot golfklubben.

Fra Jönköping:
I Huskvarna skal du ta vei 132 mot Aneby (Ådalsvägen). I Lekeryd tar du til venstre mot Linderås. Kjør forbi Haurida. Neste er Vireda. Kjør mot Hullaryd. Ta til høyre 800 meter etter kirken.

Bestill Tee time på Golfsverige.no

Discussion about Wiredaholms Golf & Country Club

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden