Turistkontor i Sverige

Det er godt å være turist i Sverige. Men enda bedre kan det bli hvis man har fått tips og lest om stedene man skal besøke i landet. Her finner du informasjon om hvordan du kan få tilsendt turistbrosjyrer, samt hvilke turistkontor du kan forvente å finne mens du er i Sverige.

 

Ønsker du å få tilsendt turistbrosjyrer?

Hvis du har noen spørsmål rundt reisen din til Sverige, eller ønsker å få tilsendt turistbrosjyrer fra Sverige, kan du ta kontakt med på følgende kontaktinformasjon:

VisitSweden
Voltvägen 32
831 48 Östersund
Sweden
Freephone 36 31 30 80
 

Turistkontor

Sverige har 325 autoriserte turistbyråer, der alle tilbyr kvalifisert service fra språkkyndige medarbeidere.
 
Turistbyråer med det internasjonale «i» skiltet kan veilede og rådgi om hva som skjer i området, severdigheter, utflykter, rundreiser med mer. Turistbyråene selger også kort og souvenirer, i tillegg til at de kan reservere overnattinger.

Turistbyråene med det gule og blå «i» skiltet tilbyr den samme servicen og en del mer. I tillegg til informasjon om lokalområdet, kan man på disse turistbyråene få informasjon om hele Sverige. De kan også være behjelpelige med å gjøre reservasjoner over hele Sverige. For å bli kvalifisert til de gule og blå «i» skiltene, må turistbyråene bl. a. ha lengre åpningstider, og alltid svare på brev, e-post og faks innenfor maksimalt tre dager.

 

Eksterne lenker

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden