[text]

Med ferge til Sverige

Reiser du sjøveien til Sverige, står du fri til å ta med deg bilen, sykkelen eller bare deg selv. Fra Strömstad går det både tog, buss og båt videre ut i landet og verden. Blant annet kan du reise ut på de idylliske og populære Koster-øyene.

  • Different options to go to Sweden by ferry

Different options to go to Sweden by ferry

Mellom Sandefjord og Strömstad er det daglig fergerute med hyppige avganger. Color Line seiler 5 ganger i døgnet, og reisetiden er 2,5 timer. Om bord finner du flere taxfreebutikker med bl.a. parfyme, kosmetikk, klær, matvarer og elektronikk. Det er dessuten god anledning og tid til å nyte et måltid og litt underholdning om bord, eller bare slappe av på overfarten.
Les mer om Color Lines ulike tilbud her.

Fra Fredrikstad kan du nå ta MS Sagasund til Strömstad hele sommerhalvåret, og i helgene hver lørdag (med is- og værforbehold). Den nye fergeruten går fra Tollbodkaia kl. 11.00 og anløper Strömstad to timer senere. Retur til Fredrikstad går kl. 15.00. Turen koster 100,- tur/retur for voksne, mens barn reiser gratis. Det er lett servering om bord, hvor det også er anledning til å handle tollfritt.
Les mer om MS Sagasund her.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden