[text]

Nedlastbart materiale

Innenriksflygninger

Innenriksflyselskapene i Sverige tilbyr rask, komfortabel og sikker transport fra Malmö i sør til Kiruna i nord. Du har fugleperspektiv langs hele landets lengde i omtrent tre timer. På grunn av Sveriges størrelse er en slik tur som å fly mellom årstidene.

  • Scandinavian Airlines

Scandinavian Airlines

Det er mange flyselskaper som til sammen dekker størstedelen av landet. SAS er den største innenriksoperatøren på Sveriges største flyplasser. Mange innenriksflygninger går fra Arlanda nord for Stockholm og herfra kan du fly til alle flyplassene i Sverige.

Reisen fra Arlanda til Stockholm går via den raske flytoget Arlanda Express, flybusser, lokaltog eller drosje. De fleste store bilutleiefirmaene har avdelinger på Arlanda.

Andre flyplasser i nærheten av Stockholm er Bromma, Skavsta-Nyköping og Västerås. Alle disse flyplassene har flybusser og drosjer.

Du bør sjekke inn i god tid før din flyavgang pga økt sikkerhetskontroll. Sjekk med ditt flyselskap hvor lang tid du bør beregne for innsjekking. Tiden det tar varierer i forhold til antall passasjerer og tide på dagen.

De fleste flyselskaper praktiserer regelen av innsjekkingen skal avslutten et kvarter før avgang, det vil si når gaten stenger. Noen flyselskaper tillater passasjerer som kun har håndbagasje å gå direkte til gaten.

Innenriksflybilletter kjøper du direkte fra flyselskapet (utsalg eller på nettet) eller på reisebyrå.

Reservasjon, informasjon og betingelser finner du på flyselskapenes hjemmesider.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden