Thorskogs Slott

  • Thorskogs Grand Manor House

    Thorskogs Slott - der eventyr blir virkelighet

    © Thorskogs slott

  • Thorskogs Grand Manor House

    Thorskogs Slott - der eventyr blir virkelighet

    © Thorskogs slott

[text]

Steder

Thorskogs Grand Manor House

Om Thorskogs Slott

Man sier at eventyr sjelden eller aldri blir til virkelighet. Da har man ikke vært på Thorskogs Slott. To og en halv time sør for Oslo troner Thorskogs Slott med en miljø som man nesten bare kan drømme om; en engelsk park med Göta elv og Svartedalens trollske urskog rett rundt hjørnet sammen med alle øvrige egenskaper som minner om slottsliv i svunne tider.

Thorskogs Grand Manor House

Spise på Thorskogs Slott

Med flere utmerkelser i matveien, kan dere regne med at Thorskogs Slotts kokker og sommelierer står standby for at dine smaksløker skal gjøre det samme. Med lokale råvarer og et økologisk utvalg er kvaliteten på maten som serveres i absolutt toppnivå.

Thorskogs Grand Manor House

Kjekt å vite om Thorskogs Slott

Konferansen, bryllupet eller femtiårsfesten blir uforglemmelige minner. Omgivelsene, konferanselokalene eller matsalene passer like bra for høytidsstunder og fester som for bedriftsmøtet. Her finnes det bryllupskoordinatorer med lang erfaring av fest- og bryllupsarrangement. Thorskog Slott gjør alltid sitt ytterste for at gjestene skal få en fantastisk fest.

Thorskogs Grand Manor House

Overnatting på Thorskogs Slott

Thorskog Slott tilbyr 40 rom, derav 9 sviter, 31 dobbeltrom og 10 enkeltrom som ligger til dels på slottet og til dels i øvrige byggninger av historisk opprinnelse i den vakre engelske slottsparken. Alle rom er individuelt inredd av eierparet Lena og Tommy Jonsson som har sørget for at gjestene skal få en nytelsesfull opplevelse i et unikt slottsmiljø.

Thorskogs Grand Manor House

Å gjøre ved Thorskogs Slott

Her finnes det rom for å bare ha tid med hverandre og å aktivere seg med det som ikke får plass i kalenderen til vanlig, som spaserturer, bad i sjøene, slottets pitch- og puttingbane, krocket, boule, og et besøk i relaxavdelingen på slottet for å nevne noe.

Fjällbacka in Bohuslän, West Sweden

Vest-Sverige

I regionen Vest-Sverige fås det hele! Skoger og sjøer perfekte å padle i fins i Dalsland, innsjøer, fjell og fabrikkutslag fås i Västra Götaland, verdens beste skalldyr fins i Bohuslän og så endelig har vi Göteborg. Vest-Sverige er rik på kultur, og i likhet med konserter og utstillinger bugner det av moro for barna og flotte mattradisjoner du ikke vil gå glipp av.

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden