Baldersnäs Herrgård

  • Baldersnäs Manor in Dals

    Baldersnäs Herrgård – den historiske perlen i hjertet av Dalsland

    © Baldersnäs Herrgård/ Kerstin Lindberg

  • Baldersnäs Manor

    Baldersnäs Herrgård - den historiske perlen i hjertet av Dalsland

    © Baldernäs Herrgård/Kerstin Lindberg

[text]

Steder

Baldersnäs Manor in Dals

Om Baldersnäs Herrgård

Baldersnäs Herregård er viden kjent for sine vakre rom og matsaler, og naturomgivelsene praktfulle og inviterer til aktivitet og kreativitet. Etter en dukkert i Laxsjön inntar gjestene nydelige måltider laget av lokalproduserte råvarer, og går til ro i moderne rom med alle fasiliteter. Baldersnäs gjør både konferansen, møtet og bryllupsfesten til et minne for livet.

Baldersnäs Manor in Dals

Spise på Baldersnäs

Hovmesterne på Baldersnäs Herregård har inngående vinkunnskap og sørger for at måltidet varer i mange timer. Hos oss knitrer det i peisen og skinner i sølvtøy og krystall året rundt. Kokkene har fokus på sesongens råvarer og dalslandske spesialiteter som fisk og vilt, og vakkert dekkede bord kombinert med nydelig utsikt mot parken gjør dagens høydepunkt til en stor opplevelse.

Baldersnäs Manor in Dals

Kjekt å vite om Baldersnäs

I forbindelse med større konferanser og bryllupsfeiringer er det mulig for selskap å disponere hele herregården alene. Baldersnäs har lang erfaring fra å arrangere store bryllupsfester, og sammen med profesjonelle aktører legger vi alt til rette innen både vielse, blomster, menyer, drikke, underholdning og aktiviteter. Slik sørger vi for at du selv kan nyte en av livets store dager fullt ut.

Baldersnäs Manor in Dals

Overnatting på Baldersnäs

På Baldersnäs kan du overnatte i hovedbygningen fra 1910, eller i en av de nye sidefløyene med flott utsikt over Laxsjön. Noen av værelsene har originale kakkelovner, og samtlige er innredet med Signeras møbelkolleksjon. Herregården er omgitt av en engelsk prydpark, og når det gryr kan du rusle ned til vårt eget badehus for en forfriskende morgendukkert.

Baldersnäs Manor in Dals

Å gjøre ved Baldersnäs

Den storslagne naturen rundt herregården innbyr til både turgåing, fiske, padling og dressintråkking. Du kan også spille golf, delta på beversafari og stifte nærmere bekjentskap med skogens ubestridte konge. Baldersnäs Herregård samarbeider med profesjonelle aktører som tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter for både store og små grupper. Sammen sørger vi for at arrangementet ditt får en ekstra gylden ramme.

Fjällbacka in Bohuslän, West Sweden

Vest-Sverige

I regionen Vest-Sverige fås det hele! Skoger og sjøer perfekte å padle i fins i Dalsland, innsjøer, fjell og fabrikkutslag fås i Västra Götaland, verdens beste skalldyr fins i Bohuslän og så endelig har vi Göteborg. Vest-Sverige er rik på kultur, og i likhet med konserter og utstillinger bugner det av moro for barna og flotte mattradisjoner du ikke vil gå glipp av.

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden