Selma Spa

  • SelmaSpa in Värmland
    SelmaSpa in Värmland

    © SelmaSpa

[text]

Steder

Selma Spa i Värmland er en av kronjuvelene i den svenske spaverdenen. Med hovedfokus på velvære tilbys gjestene en utsøkt opplevelse som består av en miks mellom trening, spa-behandlinger samt sunn mat og drikke - det vi kaller melkesyre og champagne.

SelmaSpa in Sunne, Värmland

Vårt Spa

Selma Spa i Värmland er ett av Nordens største og mest eksklusive spahotell. Her finner du et av Nordens beste utvalg av behandlinger, i tillegg til at naturområdene rundt hotellet byr på et mangfold av aktiviteter.

SelmaSpa

Visste du at...

Selma Spa+ ligger midt inne i den robuste naturen i Värmland, og var Skandinavias første spa. Siden dette er selve originalen er det lett å tenke seg at stedet er spesielt, og det er det saktens. Her får du fantastisk utsikt over sjøen Fryken, og det eneste fokuset de ansatte i spa-avdelingen har, er ditt velvære.

Treatmen, SelmaSpa

Våre spabehandlinger

Med et stort utvalg av behandlinger og terapeuter som er spesialutdannet innenfor ulike fagfelt, blir du godt ivaretatt på Selma Spa. Hudterapeutene skreddersyr gjerne behandlingene etter individuelle behov.

Kayaking in Värmland

Värmland

Värmland hviler på vann, og fenomenet 10 511 sjøer toppes av at Vänern er Vest-Europas største innsjø. Karlstad er hovedstaden, og historisk sett danner ferske råvarer fra gårder, skoger og vassdrag rammen rundt årets fester og høytider.

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden