Shopping

 • Filippa K Second Hand
  Filippa K Second Hand

  © Tuukka Ervasti/ imagebank.sweden.se

 • Nudie Jeans
  Nudie Jeans

  © Ulf Lundin/imagebank.sweden.se

 • Sami handcraft
  Sami handcraft

  © Jessica Lindgren/imagebank.sweden.se

 • Glassblowing at Kosta Boda in Småland
  Glassblowing at Kosta Boda in Småland

  © Jan Simonsson/imagebank.sweden.se

[text]

Steder

Stockholm, Gøteborg og Malmø er byene i Sverige der du får de virkelig store shoppingopplevelsene. Se opp for de store varehusene som har vokst i takt med byene, og som tilbyr svensk design, håndverksprodukter, mote og gaveartikler under ett tak.

Elsker du svensk design? Se etter kjeden Designtorget som fins i alle tre byer. Der gjør du kupp på rimelige og lekre produkter signert fremadstormende designere fra hele Norden.

Elsker du svensk mote? Dra til hovedbutikken til Acne som ligger på Norrmalmstorg i Stockholm, eller konseptbutikken til Nudie Jeans i Vallgatan 15 i Gøteborg. I Malmø skal du oppsøke hovedbutikken til J. Lindeberg som ligger på Södra Tullgatan 3.

Så gå ut i gatene i Stockholm, Gøteborg og Malmø, og nyt havet av svenske motemerker som Fifth Avenue Shoe Repair, Hope, Filippa K, J. Lindeberg, WESC, Whyred og andre kvalitetsmerker.

Design store “Aschebergsgatan 24” in Gothenburg

Shopping i Gøteborg

Brosteinsbelagte gater, handlegater med tak, fantastiske vintage-forretninger, supert utvalg av kunsthåndverk, det største kjøpesenteret i Skandinavia og flere uavhengige designbutikker. Klart vi har sansen!

Art and design by Formargruppen in Malmö

Shopping i Malmø

Malmø er stedet for eklektisk shopping. Byen har et torg fra 1500-tallet med marked, et høyt verdsatt loppemarked, et stort knippe kjøpesentre og flere splitter nye up-and-coming shoppingområder.

Different Swedish design at Designtorget store

Svensk design

I Sverige er ordet design synonymt med ordet livsstil. Her finner du en egen tilnærming som dekker både det praktiske, demokratiske, estetiske, naturlige og bærekraftige.

Department store Åhléns in Stockholm

Shopping i Stockholm

Den berømte Drottninggatan i Stockholm deler sentrum av byen i to. Helt fra enden av gaten som starter i sentrum, kan du shoppe vilt hele veien ned til bydelen Gamla Stan.

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden