Camping og hytter i Sverige

Campinglivet passer best for de som vil ha det godt. Om du liker luksus eller enkelhet, om du foretrekker ro og fred eller vil treffe nye mennesker, eller rett og slett å bo i nærheten av naturen. Sverige har alltid en campingplass som passer for deg!

  • Camping in Sweden
  • Camping in Sweden
  • Camping in Sweden
  • Camping in Sweden
  • Camping in Sweden
  • Camping in Sweden
  • Camping in Sweden

Camping in Sweden

Camping i Sverige – et friere liv

Friheten er innenfor rekkevidde. I hverdagen er det mye man må gjøre og høye krav å leve opp til, forventninger som skal innfris og prestasjoner som skal utføres. Ofte lengter man etter et liv der man kan bruke mer krefter på å gjøre det man har lyst til enn det pliktene krever; mer tid sammen enn fra hverandre, en tilværelse som gir mer energi enn den tar – rett og slett et friere liv. Campinglivet passer for alle som av og til lengter etter en slik frihet! Løsrevet fra alle andres meninger, kun med hensyn til dine egne behov og de mulighetene du selv velger. Velkommen til svensk camping – et liv i frihet.

Camping i hytte?

Synes du det er vanskelig å velge ett yndlingssted? Du kan bo i hytte overalt! En hytte ved havet, eller et lite hus ved innsjøen? I de dype värmlandske skogene? Eller langs Bohusläns klipper? På fjellet eller i hovedstaden? Du kan få alt sammen. Du kan velge mellom 9000 hytter fra Björkliden i nord til Löderup i sør. Og alle hyttene kan brukes hele året!

Nøkkelen til en innholdsrik ferie

Camping Key Europe er en legitimasjon for campinglivet og en forutsetning for å slå seg ned på campingplasser som er tilsluttet SCR, Sveriges Camping- & Stugföretagares Riksorganisation. Kortet gir deg mange praktiske fortrinn, som rask inn- og utsjekking på campingplassene i tillegg til en rekke ulike fordeler. Kortet kan du kjøpe enkelt på camping.se.

Tanken bak Camping Key Europe er å gjøre campinglivet enkelt – og kanskje også være med på å gjøre opplevelsen gullkantet. I kortet inngår for eksempel en generøs ulykkesforsikring uten egenandel som beskytter deg og familien når dere besøker campingplassen.

Som om ikke dette var nok har en rekke av bedriftene som ønsker å forgylle ferien din, lagt inn flere fordeler i kortet.

Kjöp kortet på www.camping.se, eller på en SCR-campingplass for SEK 150. Kortet gjelder ut året.

Bestill på nettet gjennom VisitSwedens partnere

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden