Spa-hotell i Bohuslän

Lyst på deilige spa-opplevelser i delikate miljøer? I Vest-Sverige kan du dra til steder som Quality Spa & Resort i Strömstad, Stenungsbaden Yacht Club, Smögens Havsbad og Marstrands Havshotell. På samtlige steder står helse og nytelse i fokus.

  • Quality Spa & Resort Strömstad

Quality Spa & Resort Strömstad

Visst er det forfriskende å starte dagen med et iskaldt bad i sjøen. Men det er skjønt å la seg synke ned i et varmt basseng også. På Quality Spa & Resort som ligger i vannkanten i Strömstad fins det bassenger, badstuer og dusjer i alle varianter, samt utendørs boblebad og et velutstyrt trimrom. Spa-avdelingen går over 2 etasjer, og her tilbys et bredt utvalg av topp velværebehandlinger.

Nostalgi på Marstrand

På Marstrand Havshotell benyttes ingredienser som sjøsalt og tang under behandlingene, og stedet tar opp igjen Marstrands lange tradisjoner som kursted. Det hele rammes inn av frisk luft, deilig mat og en nostalgisk opplevelse av de godt bevarte omgivelsene på øya Marstrand. Samme ingredienser finner en på Smögens Havsbad, som er idyllisk plassert ved havet i et av Bohusläns best bevarte fiskesamfunn.

Spa kombinert med golf på Stenungsbaden

Stenungsbaden Yacht Club ligger i Stenungsund, og hotellet er et møtested for alle med sansen for det gode liv. Spa-avdelingen Bluewater Sports & Health Club byr på bassenger, treningsfasiliteter, badstuer og en herlig, stor solterrasse med utsikt mot gjestehavnen. Her fås selvsagt sunne retter med utgangspunkt i havets delikatesser samt kvalitetsbehandlinger som er gode for både kropp og sjel.

VANN i Lysekil

Lokale råvarer, beliggenhet ved sjøen og deilige spa-behandlinger står også på menyen på resorten VANN. Hotellet er vakkert plassert midt mellom flere golfbaner i Bohuslän. Inspirert av den glitrende granitten som rammer inn skjærgården utgjør dette en av kystens store stjerner.

Vil du vite mer om hva man kan gjøre i Vest-Sverige?

Få mer informasjon om hva Vest-Sverige har å by på under vastsverige.com.

Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

Spa i Sverige

Spa blir stadig mer populært i Sverige, i takt med at mange opplever at de innimellom trenger å bli skjemt bort for å klare sin hektiske livsstil.

Rörstrand Museum in Lidköping

Rörstrand Porselen i Västergötland

Västergötland er et spennende designdistrikt; i flere hundre år har tekstilindustrien i Sverige hatt sitt sentrum i traktene rundt Ulricehamn, Borås og Gällstad.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden