Spa for familier i Bohuslän

Rutsjebaner og basseng for de minste? Deilige spa-behandlinger for mor? Både Vann i Lysekil og Quality Spa & Resort på Nötholmen i Strömstad har lagt familieforholdene til rette.

  • Vann, Spa Hotel and Conference in Bohuslän

Vann, Spa Hotel and Conference in Bohuslän

Spaopphold ved fjorden Gullmarn

VANN ligger i Bohuslän, og hotellet er både miljøsertifisert og Svanemerket. Spa-avdelingen inneholder seks forskjellige basseng som holder alt fra 10 til 42 grader, og rett utenfor ligger fjorden Gullmarn med bademuligheter. Her fås alt fra ansiktsbehandlinger, gruppebehandlinger og massasje til innpakninger og romantiske opplevelser for to. Vann tilbyr treningstimer med yoga, meditasjon og pilates hver dag, og ønsker alle barn velkommen til Spa-avdelingen alle fredager.

La ungene boltre seg i Strömstad

På Quality Spa & Resort i Strömstad fins et hav av muligheter for rekreasjon, og personalet gjør sitt beste for at ønskene dine oppfylles. Vil du starte med boblebad, lysterapi, massasje eller en effektiv fuktighetskur for ansiktet? Sett av god tid – spa-avdelingen strekker seg over 2000 kvadratmeter og rommer basseng, badstuer, hvilerom og treningssenter. Til bestemte dager og tider tilrettelegger hotellet for at barn skal få oppleve alle fasilitetene fullt ut.

Vil du vite mer om hva man kan gjøre i Vest-Sverige?

Få mer informasjon om hva Vest-Sverige har å by på under vastsverige.com.

Läckö Castle marina in Västergötland

Vest-Sveriges magiske mangfold

Vest-Sverige er den regionen i Sverige kanskje flest nordmenn kjenner til – det er nemlig her en finner Bohusläns vakre kyststripe, Dalslands dype skoger, shoppingeldoradoet Västergötland og landets hovedstad nummer to – Göteborg.

A lynx, one of many Nordic animals at Nordens Ark

Nordens Ark for utrydningstruede arter

Nordens Ark er Bohusläns mest besøkte attraksjon, og er et fantastisk sted å ta med ungene til. Parken ligger rett i nærheten av skjærgårdsidyllen Smögen, har helårsåpent og rommer mer enn 100 forskjellige dyrearter – mange av dem nordiske.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden