Perler i nærheten av VANN

  • Fiskebäckskil in Bohuslän, West Sweden
    Fiskebäckskil in Bohuslän, West Sweden

    Lisa Nestorson/Turistrådet Västsverige

[text]

Steder

Velg mellom flotte dyreparker og Sveriges mest idylliske skjærgårdssamfunn!

Nordens Ark

Rett i nærheten av Vann ligger Nordens Ark, en unik dyrepark for truede dyrearter. Her storkoser barna seg blant nordiske landraser og eksotiske arter som snøleoparder og søte tigerunger.

Kungshamn og Smögen

Kungshamn og Smögen byr på flotte skalldyrrestauranter, badeklipper, båtturer i skjærgården og magiske padlemuligheter. På Havets Hus i Lysekil kan en gå på strandskole, dra på selsafari og lære artige fakta om artene som lever i havet.

Göteborg med Liseberg

Og vil en bare nyte naturen fullt ut, ligger reservatet Stångehuvud med rikt dyreliv, topp badeforhold og glitrende Bohusgranitt lengst vest i Lysekil. Göteborg med Liseberg, Universeum og gunstig shopping ligger kun en time unna hotellet.

Vann, Spa Hotel and Conference in Bohuslän

VANN Spa Hotell & Konferens

Vann er et firestjerners hotell med 156 dobbeltrom, en time fra svenskegrensen. Hotellet ligger i et naturskjønt område med Gullmarsfjorden som nærmeste nabo.

Fjällbacka in Bohuslän, West Sweden

Bohuslän

Som perler på en snor finner du vestkystens mest populære tettsteder og destinasjoner. Her finner du de salteste badene og de ferskeste skalldyrene. Oppdag unike plasser med historie og natur. Velkommen til Bohuslän!

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden