Perler i nærheten av Smögens Havfsbad

  • Smögen in Bohuslän, West Sweden
    Smögen in Bohuslän, West Sweden

    Sebastian Lineros/imagebank.sweden.se

[text]

Steder

Avslappende øyloffing og spennende utflukt til Hunnebostrands skulpturpark!

Kungshamn og Smögen

I Kungshamn og Smögen fins det massevis av flotte skalldyrrestauranter og magiske padlemuligheter. Det er herlig å vandre rundt på klippene i Smögen med frisk sjøluft. Nedenfor hotellet finnes en gårute ut til klippene for fantastiske utsiktsplasser.  

I Kungshamn finnes et utvalg at små butikker. For barna kan kanskje dyrene hos Nordens Ark være verdt et besøk. Eller Havets Hus i Lysekil!

Fra den berømte Smögenbrygga der fritidsbåtene ligger tett i tett går det turer ut til øya Hållö hver halvtime.

Göteborg med Liseberg

På Hållö fins både Bohusläns eldste fyrtårn, et koselig ornitologhus og vandrerhjem med kafé. Fra Smögen er det kort vei til Göteborg med familieattraksjoner som Universeum og Liseberg, og Skulpturpark Hunnebostrand.

Bohuslän

Verkene i parken tar utgangspunkt i Bohusläns granittlandskap, og sommerutstillingen 2013 heter Udden Skulptur 2013 Nordsjön. Skulpturene er signert kunstnere fra land som ligger rundt Nordsjøen.

Exterior from Smögen

Smögens Hafvsbad

I begynnelsen av forrige århundre fødtes Smögens Hafvsbad, kursted og møteplass. I dag er stedet ett av Sveriges vakreste hotell.

Fjällbacka in Bohuslän, West Sweden

Bohuslän

Som perler på en snor finner du vestkystens mest populære tettsteder og destinasjoner. Her finner du de salteste badene og de ferskeste skalldyrene. Oppdag unike plasser med historie og natur. Velkommen til Bohuslän!

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden