Golfopplevelser i Bohuslän

I Bohuslän ligger golfbanene som perler på en snor. Se for deg Strömstad GK som startstrek, der Mjölkerød GK, Dynekilen GK, Fjällbacka GK, Sotenäs GK og Lyckorna GK ligger kort vei unna.

Dynekilen GK rett over grensen for Svinesund

Kort reiseavstand, tidlig sesongstart og sommergreener året rundt er noe av det som gjør at nordmenn foretrekker å spille golf i Sverige fremfor i Danmark. I tillegg er det såre enkelt å kombinere sporten med øvrige aktiviteter som spa-opphold, sykling eller også vandring langs Bohusläns kyststier. Mjölkerød GK tilbyr en klassisk 18-hulls bane som veksler mellom park og skog, og både landskap, dufter og atmosfære gir assosiasjoner til sjøen. Plasseringen til Dynekilen GK er strategisk sett super, bare en mil sør for Svinesund. Klubben byr på en hyggelig kupert skogs- og parkbane med ondulerte greener, og presisjon premieres som oftest høyere enn lange slag.

Skjærgårdslandskap rundt Stenungsund

Noe av det som gjør Stenungsund GK verdt en omvei, er designet utformet i pakt med naturen. Banen fra 1993 er moden og fin, og sjenerøse greener topper opplevelsen av hullene i det forholdsvis flate, åpne landskapet. Likevel får spillerne brynt seg på småkupert terreng underveis, og kombinasjonen sørger for en god golfopplevelse.

Fra golfhotellet Stenungsbaden Yacht Club er veien til Tjörn GK og Kungälv Kode GK kort. Orust Golfklubb ligger ved Malø Strömmar, og er en kombinert skjærgårds-, seaside- og parkbane. Den har utpreget linkskarakter, og åpent terreng og veltrimmede rougher letter runden for dem med høyt handicap. Her utgjør vinden en gøyal spenningsfaktor, og det samme gjør de raske greenene.

Vil du vite mer om hva man kan gjøre i Vest-Sverige?

Få mer informasjon om hva Vest-Sverige har å by på under vastsverige.com.

Bro Hof Slott Golf Club, just outside Stockholm

Golf i Sverige

Sverige har skapt seg et ry som golfnasjon med golflegender som Annika Sörenstam.

Läckö Castle marina in Västergötland

Vest-Sveriges magiske mangfold

Vest-Sverige er den regionen i Sverige kanskje flest nordmenn kjenner til – det er nemlig her en finner Bohusläns vakre kyststripe, Dalslands dype skoger, shoppingeldoradoet Västergötland og landets hovedstad nummer to – Göteborg.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden