Aktivitetsferie langs Bohuslänskysten

I Bohuslän myldrer det av muligheter til å gjøre ferien ekstra innholdsrik for barna. Overnatt på Daftö FerieCenter i Strømstad, bli med dampferjen Ångaren Bohuslän på en opplevelsesrik rundtur i skjærgården, eller lei kajakk gjennom Naturens Bästa for å oppleve den på egen hånd.

  • Sea fishing in Bohuslän

Sea fishing in Bohuslän

På Daftö Feriecenter i Strömstad blir barna aktivisert med krabbefiske, lek, show og teater fra morgen til kveld. Denne 5-stjerners campingplassen ligger i vannkanten, og smykker seg med topp fasiliteter, basseng, sandstrand, brygger og lekeplasser. Dagsturer ut i skjærgården og piratferder er bare noe av det som fortryller barna og gjør Daftö til en av Bohusläns mest populære plasser.

Vestkystens siste dampbåt

Ångaren Bohuslän er vestkystens siste dampbåt, og den eneste i sitt slag i Sverige som frakter passasjerer. Fra Klädesholmen og Skärhamn på Tjörn, samt sjarmerende havner som Kungshamn og Lysekil tar ferjen flotte runder langs kysten på både hel- og halvdagsturer.

Ta vare på naturen med Naturens Bästa

Hvis du velger steder som er medlem av Naturens Bästa når du reiser bidrar du til å beskytte naturmiljø og kulturverdier. Upplevelsebolaget ligger i Uddevalla og tilbyr både sykling, padling, klatring og vandring. Både Hotel Kaprifol i Hunnebostrand og Smögens Fisketurism ligger ved havet og tilbyr skjønne fisketurer som passer hele familien i sommerferien.

Vil du vite mer om hva man kan gjøre i Vest-Sverige?

Få mer informasjon om hva Vest-Sverige har å by på under vastsverige.com.

Läckö Castle marina in Västergötland

Vest-Sveriges magiske mangfold

Vest-Sverige er den regionen i Sverige kanskje flest nordmenn kjenner til – det er nemlig her en finner Bohusläns vakre kyststripe, Dalslands dype skoger, shoppingeldoradoet Västergötland og landets hovedstad nummer to – Göteborg.

Rock carvings in Tanum, a World Heritage site

Barnevennlige museum i Bohuslän

Bohuslän er et paradis for barna. Hva med et besøk på Vitlycke Helleristninger i Tanum der de kan oppleve vikingtiden på ordentlig, la dem male en hel dag på Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn eller også gi dem et spennende innblikk i fylkets kultur på Bohusläns Museum?

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden