Opplev vakre Bohuslän

  • Fjällbacka in Bohuslän, West Sweden
    Opplev vakre Bohuslän

    © Frank Heuer/Västsvenska Turistrådet

[text]

Steder

Opplev vakre Bohuslän der hav, svaberg og skog møtes. En unik skjærgård sammen med et fantastisk utvalg av delikatesser fra havet. Velkommen til Bohuslän på den svenske vestkysten!

Kosterhavets National park in Bohuslän

Havets Hus og Pilane på Tjörn

Familieferie ved havet er alltid morsomt for barna. I Bohuslän er avstanden mellom severdighetene som Havets Hus i Lysekil og Pilane statuepark på Tjörn kort – og havet og strendene er aldri langt unna.

Sea fishing in Bohuslän

Aktivitetsferie langs Bohuslänskysten

I Bohuslän myldrer det av muligheter til å gjøre ferien ekstra innholdsrik for barna. Overnatt på Daftö FerieCenter i Strømstad, bli med dampferjen Ångaren Bohuslän på en opplevelsesrik rundtur i skjærgården, eller lei kajakk gjennom Naturens Beste for å oppleve den på egen hånd.

World class oysters from the Swedish West Coast

Gode matopplevelser i Bohuslän

Spiskammerset i Bohuslän bugner over av deilige fristelser. Kystlinjen gir oss skalldyr som hummer og østers, skogene forsyner oss med vilt og jordbruket med friske grønnsaker.

Rock carvings in Tanum, a World Heritage site

Barnevennlige museum i Bohuslän

Bohuslän er et paradis for barna. Hva med et besøk på Vitlycke Helleristninger i Tanum der de kan oppleve vikingtiden på ordentlig, la dem male en hel dag på Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn eller også gi dem et spennende innblikk i fylkets kultur på Bohusläns Museum?

 

Følg Bohuslän på Facebook

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden